• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleks Marić: Biću blag prema Zvezdi

Novi centar Partizana, Australijanac Aleksandar Marić uslišiće molbu svog zemljaka Stivena Markovića: "Biću blag prema Zvezdi".

 Aleks Marić: Biću blag prema Zvezdi  Izvor: MONDO

Novi košarkaš Patizana, Australijanac srpskog porijekla Aleksandar Marić, doputovao je u Beograd poslije više od 30 sati letenja, a odmah po dolasku dao izjavu koja će se dopasti Grobarima.

"Prije tri, četiri dana vidio sam se u Sidneju sa Stivenom Markovićem (bivšim plejmejkerom Crvene zvezde), koji me je zamolio da ne zapinjem mnogo kada budem igrao protiv njegovog bivšeg kluba", rekao je kroz osmjeh 25-godišnji Marić novinarima koji su ga dočekali na beogradskom aerodromu.

Marić, koji je visok 211 centimetara i igra na poziciji centra, o Partizanu je najviše slušao od svog bivšeg saigrača u španskoj Granadi, Vlade Šćepanovićča i svjestan je da ga sa Duškom Vujoševićem čeka naporan rad. Vrlo naporan rad.

"Vlado mi je rekao da se u Partizanu puno trenira i da je profesionalizam na visokom nivou. Rekao mi je da se mnogo radi. To me raduje i motiviše. Potrebne informacije dobio sam i od Stivena Markovića", rekao je australijski centar, koji je igrao i za ekipu američkog univerziteta Nebraska.

Upitan šta navijači Partizana mogu od njega da očekuju, skromno je odgovorio: "Ja sam fizikalac. Ništa više, samo veliki fizikalac".

A na pitanje za koga navija, odgovorio je diplomatski: "Navijam za Srbiju".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC