• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Zvezda je favorit, ali Partizan igra sve bolje”

Autor mondo.rs

Kapiten crveno-belih Luka Mitrović rekao je da se zbog svega urađenog ove sezone njegovom timu daju veće šanse protiv “večitog rivala” u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige, ali da im neće biti lako da to potvrde na terenu.

 “Zvezda je favorit, ali Partizan igra sve bolje” Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Luka Mitrović je svestan da je Zvezda favorit u predstojećem duelu protiv Partizana u polufinalu plej-ofa ABA lige, ali uprkos tome kapiten crveno-belih ističe da je to derbi, koji je uvek nezahvalan za prognozu, i da ih očekuje izuzetno teška bitka.

“Poznato je koliko su utakmice protiv Partizana bitne i šta donose, ali i šta uzimaju, posebno kada se radi o završnici takmičenja. O Partizanu smo razmišljali još pre meča protiv Panatinaikosa i fokusirani smo na odlučujuće duele u plej-ofu ABA lige. Neće biti nimalo lako, ali verujemo u uspeh”, rekao je Mitrović Tanjugu.

Krilni košarkaš dodao je ekipa Duška Vujoševića mečeve protiv Zvezda dočekuje u odličnoj formi.

APEL NAVIJAČIMA

Kapiten kluba sa Malog Kalemgdana Luka Mitrović apelovao je na navijače oba kluba da utakmice polufinala plej-ofa u Pioniru prođu bez incidenata i u duhu fer-pleja.

Rezultati ove sezone nam daju za pravo da možemo sebe da nazovemo favoritima u duelima sa Partizanom, ali to ne mora ništa da znači. Crno-beli su kompletirali ekipu, pojačali se iskusnim i kvalitetnim igračima i igraju sve bolje. Partizan polufinale dočekuje u dobroj formi, ali i mi smo jaki i očekuje nas velika borba”.

Mitrović je istakao da je ekipi mnogo značila pobeda nad Panatinaikosom na oproštaju od Evrolige.

“Meč protiv Panatinaikosa nije imao rezultatski značaj, što se nas tiče. Ipak, drago mi je da smo pobedili veliki tim, koji je imao imperativ kako bi se plasirao u četvrtfinale Evrolige. Na najbolji mogućni način završili smo sjajno učešće u najjačem evropskom takmičenju i dokazali da nismo slučajno u Top16 fazi”, zaključio je Mitrović.

Rezultati prvih 25 "večitih derbija" igranih u okviru ABA lige
Izvor: Ilustracija: MONDO - Mario Milojević

Prvi meč polufinala plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Partizana igra se u utorak, 14. aprila, od 21 čas u Pioniru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC