• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Ja odmarao Bobija?

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde nije se složio sa konstatacijom novinara da je Marjanović odmaran. Objasnio je zbog čega je MVP Evrolige igrao 19 minuta...

 Radonjić: Ja odmarao Bobija? Izvor: MN PRESS

MVP Evrolige na parketu 19 minuta od čega deset u prvom poluvremenu, u mnogi će reći najvažnijem meču dosadašnjeg toka sezone i za Crvenu zvezdu, ali i za večitog rivala Partizan.

Zašto?

Na konferenciji za medije trener crveno-belih Dejan Radonjić odbacio je teoriju da je odmarao Marjanovića jer je druga utakmica serije za manje od 24 časa.

Rekao je...

“Vi, pretpostavljam, znate da sam ga odmarao? A, evo ja to čujem prvi put”, odgovorio je Radonjić, posle pobede svog tima 73:64.

Potom je objasnio zbog čega je Maik Cirbes veći deo drugog poluvremena bio u igri. Jednostavno, posle gubitka povređenog Nikole Milutinova, trener crno-belih Duško Vujošević bio je primoran da drži na parketu nižu petorku i da “zove” Zvezdinu peticu na kapicu, gde je Milan Mačvan trebalo da igra licem prema košu.

Radonjić je to prepoznao...

“Razlozi zbog kojih je Bobi igrao manje su bili taktičke prirode, jer smo računali na opasnost od igre Mačvana na poziciji pet i da bi pik-en-rol s njim mogao da nas uvede u probleme u odbrani. Ništa drugo nije bilo u pitanju, a Bobi je na kraju imao dovoljno minuta da pokaže da može da odigra kvalitetno i kada se suočava sa Partizanovim pikom i Mačvanom na vrhu reketa”, istakao je Radonjić.

“Očekujemo to i sutra i bićemo spremni. Ništa drugo nije bilo u pitanju i mislim da je to moglo da primeti”, dodao je.

Posle kraće pauze podvukao je da je takva odluka najmanje bila potcenjivanje rivala koji je ostao bez prvog centra, Milutinova.

“Možda postoji navika kod vas iz nekih ranijih utakmica (da se Marjanović odmara, prim. Aut). Ovo je Partizan. Nijednog trenutka ne sme da se posmatra protivnik sa visine, mi jako poštujemo kvalitet rivala i iskustvo koje imaju igrači Partizana. Nikome u našim redovima ne pada na pamet da pomisli na to, a najmanje ja”.

Pre Radonjiča, na konferenciji za medije govorio je trener Partizana Vujošević i između redova optužio Jaku Blažiča da je namerno ove sezone naneo dve povrede crno-belima.

Pročitajte šta je tim povodom rekao Blažič.

Rezultati prvih 25 "večitih derbija" igranih u okviru ABA lige
Izvor: Ilustracija: MONDO - Mario Milojević

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC