• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović: Drago mi je zbog Kaline!

Autor mondo.rs

Kapiten crveno-belih posle sopstvene odlične partije nahvalio saigrača na krilnoj poziciji.

 Mitrović: Drago mi je zbog Kaline! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Čarls Dženkins bio je egzekutor u prvom meču polufinala plej-ofa ABA lige, ali su Nikola Kalinić i Luka Mitrović konstantnom igrom u odbrani i pravovremenim koševima takođe dali nemerljiv doprinos vođstvu Crvene zvezde Telekom od 1:0 protiv Partizana (73:64).

"Kalina je u periodu kada je napad zakazao i kada su se oni spustili na dva-tri poena razlike pogodio nekoliko izuzetno bitnih šuteva. To je važno, da se nadovezujemo jedan na drugog i da pokrivamo onog kome ne ide. Oni su zaigrali sa nižom postavom i Kalina se tu sjajno snašao. Izuzetno mi je drago što je svojim potezima možda i rešio meč", rekao je Mitrović novinarima ispred svlačionice crveno-belih.

Zvezda će biti domaćin i druge utakmice, u sredu od 21.00.

Jasno je da u takvom ritmu ključnu ulogu igra energija sa kojom će ekipe izaći na parket.

"Koliko mečeva smo već odigrali, u taktičkom smislu ne može da bude iznenađenja. Oni će se sigurno mobilisati posle ovog poraza i učiniti sve da naprave 'brejk'. Sa druge strane, mi bismo pobedom napravili veliki korak napred, ali otom-potom. Ključ za sutra je ista ovakva igra u odbrani i malo pametniji napad".

Velika važnost cele polufinalne serije u utorak se manifestovala i koškanjima Pavlovića i Blažiča, Vilijamsa i Murića, sa dosta oštrih faulova...

Nažalost i povredom Milutinova, kome je Mitrović - inače veliki prijatelj van terena - prvom prilikom prišao da vidi kako se oseća.

"Nervoza je uvek prisutna u derbi mečevima, više nego u ostalim, ali morate da probate da se izolujete. Ko uspe više da se koncentriše na igru, taj je u prednosti", objasnio je krilni centar Zvezde, koji je još u duelu sa Panatinaikosom najavio da ulazi u formu u pravo vreme.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC