• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitar obećava: Šaljem pomoć za KK Partizan

Autor mondo.rs

Bivši centarfor crno-belih pozvao sve navijače kluba iz Humske da pomognu košarkaškoj sekciji u teškoj situaciji.

 Mitar obećava: Šaljem pomoć za KK Partizan Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Apel Duška Vujoševića naišao je na najavu (re)akcije navijača, a od Aleksandra Mitrovića nije bilo potrebno ni tražiti da pomogne.

U danima kada se nagađa gde će bivši napadač Partizana nastaviti karijeru i koliko će veliki transfer napraviti (spekuliše se cifrom od 20 miliona evra), golgeter Anderlehta poručio je iz Belgije:

Pomoći ću Košarkaškom klubu Partizan, koji je u teškoj situaciji!

U razgovoru za "Alo", reprezentativac Srbije rekao je:

"Želim da na konkretan način pomognem košarkaškom klubu. Uplatiću određenu svotu kako bi se finansijska situacija stabilizovala. Partizanovac sam, to je moja obaveza, a apelujem i na ostale sportiste iz crno-bele familije da prepoznaju koliko je težak trenutak. Ima nas dosta koji smo u inostranstvu potpisali dobre ugovore, red je da vratimo bar deo onoga što je nama Partizan dao".

Za košarkašku sekciju kluba iz Humske ne vežu ga lična prijateljstva. Samo ljubav prema šampionu Srbije.

"Iz košarkaškog kluba se nisam ni sa kim družio, utakmice sam gledao i gledaću, navijaću za Partizan dok sam živ, ali sad moramo da zbijemo redove, da pokažemo kakvi smo zapravo ljudi", dodao je Mitrović.

Po svemu sudeći, indirektno će ovog leta pomoći i FK Partizan, koji će dobiti procenat od njegove naredne prodaje.

"Moj klub je zaslužio i svih 100 miliona evra, he-he... Zaista, navijaću da taj transfer bude što veći i zato što bi od toga korist imao i Partizan. To je klub koji me je najviše naučio fudbalu, životu. Ponosan sam na svaki trenutak koji sam proveo u Beogradu, na stadionu, u druženju s prijateljima, igračima, trenerima... Raduje me što ćemo vratiti šampionski trofej u vitrine, zaslužili su ga momci, svaka im čast!", rekao je snažni napadač.

Gde će preći? Do sada je najkonkretnija priča bila oko transfera u Njukasl, koji je navodno ponudio 20 miliona evra, na koje je, takođe navodno, Anderleht isprva pristao, iako funkcioneri briselskog kluba to demantuju.

"Ne opterećujem se time gde ću da nastavim karijeru. O tome brinu moj menadžer i moj otac. Trenutno razmišljam samo o Anderlehtu, kako da odigram dobro, da postignem gol, da moja ekipa nastavi da pobeđuje. Polako i s tom Premijer ligom, Njukasl i Mančester junajted jesu klubovi koje simpatišem. Alan Širer jeste jedan od mojih igračkih idola, engleski fudbal je primamljiv, atraktivan, brz, ali sve to sad ostavljam po strani", dodao je Mitrović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC