• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crveno-beli opet u Nišu, na mestu uspeha

Autor mondo.rs

Košarkaši Zvezde idu u "Čair", gde su u februaru osvojili Kup Radivoja Koraća. "Svima su poznati naši ciljevi u Superligi", kaže Branko Lazić.

 Crveno-beli opet u Nišu, na mestu uspeha Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda sprema se za put u Niš, gde će u petak od 18.00 časova (TV Arena sport 1) drugi put ove sezone zaigrati protiv Konstantina.

Prethodni meč, ekipe Dejana Radonjića i Marka Cvetkovića odigrale su u četvrtfinalu Kupa Koraća, u kojem su crveno-beli osvojili prvi ovosezonski trofej.

Defanzivni lider crveno-belih Branko Lazić nije nastupio u prethodnom meču dva tima zbog povrede. Sada dobro raspoložen putuje u grad na Nišavi.

"Veoma mi je drago što ponovo gostujemo u Nišu, u gradu gde smo ove sezone osvojili Kup Radivoja Koraća i za koji nas zaista vežu lepe uspomene", rekao je Lazić u razgovoru za klupski sajt.

U prethodna tri kola, Zvezda je ostvarila tri pobede, protiv Mega Leksa, Metalca i Tamiša. Sa druge strane, Konstantin je u uvodna tri kola doživeo isto toliko poraza, od Partizana, FMP Železnika i Vojvodine.

"Naša želja je da nastavimo pobednički niz. U duelu sa ekipom Tamiša u prošlom kolu imali smo izvanredan pristup, nijednog trenutka nismo potcenili protivnika i sa istom željom i stavom moramo da pristupimo i duelu sa Konstantinom. Oni će sigurno pokušati da nas iznenade, biće silno motivisani, ali na nama je da čvrstom i angažovanom igrom od starta nametnemo naš ritam i dođemo do još jedne pobede", dodao je Lazić.

Vremena za predah crveno-beli nisu imali ovog proleća. Prošlog četvrtka osvojili su ABA ligu, u međuvremenu odigrali meč protiv Pančevaca, a sledeće sedmice očekuju ih tri utakmice (protiv FMP-a u ponedeljak, Vojvodine u četvrtak i Partizana u subotu).

Međutim, uslovi igre isti su za sve, a u Zvezdi su nekoliko puta protekle nedelje podsetili da im je cilj da osvoje titulu i u Srbiji. To je danas poručio i Lazić.

"Svima su dobro poznati naši ciljevi u Superligi Srbije. Dosadašnji deo sezone je bio veoma uspešan i učinićemo sve da osvojimo i treći trofej ove takmičarske godine".

S obzirom na to da je Zvezda zbog prošlogodišnje kazne zaključavala "Pionir" u prethodne dve utakmice, njeni navijači imali su priliku da je u Superligi vide samo u Valjevu. Ove nedelje će u Nišu opet imati šansu da uživo bodre crveno-bele.

"Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju i da nam pruže podršku. Mi ćemo se potruditi da im se odužimo na pravi način, lepom i zanimljivom košarkaškom predstavom", dodao je Lazić.

Parovi 4. kola:

u petak:

Konstantin - Crvena zvezda Telekom 18.00

u subotu:

FMP - Vojvodina 17.00
Tamiš - Mega Leks 19.00
Partizan - Metalac 21.00

TABELA: Zvezda 3-0, Partizan 3-0, FMP 2-1, Metalac 2-1, Konstantin 0-3, Mega Leks 0-3, Tamiš 0-3.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC