• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za ovakvu povredu teško da ste čuli

Autor mondo.rs

Plejmejker Vašingtona Džon Vol na prvom meču polufinalne serije plej-ofa protiv Atlante zaradio pet preloma u šaci leve ruke

Vašington Vizardsi suočili su se sa velikim problemom pred nastavak polufinalne serije Istočne konferencije protiv Atlante, u kojoj je rezultat izjednačen (1:1).

Džon Vol, organizator igre "čarobnjaka" je na prvom meču protiv Hoksa prilikom pada posle jednog napada ozbiljno povredio šaku.

Iako prvi snimci nisu pokazali da je u pitanju teža povreda, detaljni lekarski pregledi potvrdili su da ima čak pet lomova u šaci i zglobu leve ruke.

Vol je pao krajem druge četvrtine prve utakmice i rekao je da je osetio kao da mu je naprsnuo levi zglob, koji mu je bio slomljen u srednjoj školi. Nastavio je da igra, a rentgen odmah posle utakmice pokazao je da nema lomova. Zglob mu je, međutim, nedugo potom otekao, pa pošto je propustio drugu utakmicu, vratio se u Vašington na detaljne preglede, koji su otkrili višestruke frakture u šaci.

...
Izvor: YouTube

Vašington je saopštio da Vol trenutno radi sa timom lekara i fizioterapeuta na utvrđivanju procene stanja šake, kao i da bi njegovo odsustvo predstavljalo veliki udarac za Vizardse u polufinalnoj seriji Istoka.

"Uz otok i sve što se desilo, znamo da verovatno nema dobrih vesti. Videćemo šta će biti do subote, kada je na programu treći meč. Džon se još konsultuje sa lekarima i otok je veliki. On je jedan od najčvršćih košarkaša sa kojima sam radio u karijeri i nadam se da će moći da nam se vrati u jednom trenutku", rekao je trener Vašingtona Rendi Vitman.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC