• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EP:Rusi bez Hrijape, Turcima izostaje Tunčeri

I dok srpski tim, slaže zadnje kockice za nastup na Evrobasketu u Poljskoj, mnoge reprezentacije muku muče sa sastavima timova.

 EP:Rusi bez Hrijape, Turcima izostaje Tunčeri Izvor: MONDO

Aktuelni prvaci Evrope, selekcija Rusije u odbranu titule iz Španije krenuće bez Andreja Kirilenka, Džej Ar Holdena, ali i Viktora Hrijape.

Naime, krilni igrač Rusije povrijedio se na duelu Akropolis kupa u Atini protiv Litvanije zbog čega će izostati sa spiska putnika za Poljsku. Hrijapa je povrijedio ligamente lijeve noge, a procijene ljekara, poslije detaljnih pregleda, govore da bi mogao da bude van terena oko mjesec dana.

Rusi će na EP igrati u grupi B, u kojoj su Njemačka i Letonija, kao i pobjednik finala dodatnih kvalifikacija iz duela Belgija - Francuska.

Ništa manje problema nema ni Bogdan Tanjević, selektor Turske, koji nije siguran da li će na listi igrača imati Kerema Tunčerija. Organizator igre Turaka povrijedio je palac na lijevoj nozi na meču protiv Hrvatske u Ankari što je zadalo mnogo brige selektoru.

Svi u turskom timu vjeruju da će Tunčeri uspjeti da sanira neugodnu povredu do starta turnira u Poljskoj i ipak biti spreman da pomogne svojoj reprezentaciji, koja će igrati u grupi D sa selekcijama Litvanije, Bugarske i domaćina.

Evropsko prvenstvo u Poljskoj počinje 7. septembra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC