• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Kritikovanje? Samo radim svoj posao

Autor mondo.rs

Trener Partizana čestitao ekipi pobedu protiv Metalca i volju za rad u teškim uslovima, o kojima je takođe pričao. "U sklopu posla mi je i da govorim kako stoje stvari", objasnio je.

 Vujošević: Kritikovanje? Samo radim svoj posao Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Rutinskim trijumfom protiv Metalca u 4. kolu Superlige, Partizan je zadržao maksimalni skor.

U hali Pionir, pred 2.000 gledalaca, tim Duška Vujoševića bez trzavica se izborio sa protivnikom kome je velika borbenost najveća vrlina.

Međutim, u subotu su crno-beli bili bolji na svim poljima.

"Jako sam zadovoljan željom, borbenošću i rezultatom. Sigurno da je bilo momenata kada nismo kontrolisali igru i kada smo dozvoljavali protivniku da pravi serije. Metalac nije slučajno prošao u Evropu preko ABA lige i dobio važan meč za treće mesto protiv Mege, mada do kraja prvenstva ima dosta prostora za promene na tabeli", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare.

Trener crno-belih ocenio je da su gosti iz Valjeva doputovali u "Pionir" pod utiskom prošlog meča Partizana, u kojem šampion nije blistao u Železniku, uprkos pobedi.

"Metalac ima kvalitet malo iznad proseka, ali su uvek na maksimumu, imaju dobru saradnju i naravno da su pred ovaj mec imali ambicije, koje mozda nisu tako glasno ispoljavali. Verovatno su nas malo posmatrali kroz igru pruženu u Železniku, koja je bila posledica ispadanja iz ritma i jakog treninga po ovim visokim temperaturama. Sigurno da naša forma nije sjajna, ali biće prostora za dizanje iz utakmice u utakmicu", dodao je on.

U hali "Pionir", u subotu se okupilo oko 2.000 navijača. Vujošević im je izrazio zahvalnost, a svojima igračima "skinuo kapu" za pristup obavezama. Osvrnuo se i na finansijsko stanje u klubu.

"Hvala publici koja je dosla da podrži tim. Ovi igrači to zaslužuju zbog odnosa koji pokazuju u situaciji u kojoj se nalazimo. Veoma je teško. I u familiji kada nema za hleb, pa se pokvare odnosi. Momci treniraju kao da su plaćeni redovno i na tome im svaka čast".

"Razumem da se pomaže klubu koji dugo nije bio prvak, ali ne mogu da razumem da se ide na uništenje institucije, to pametan čovek, koji je pri sebi, ne može da radi", izjavio je Vujošević.

Trener crno-belih ukazao je na to da je njegova obaveza i da apeluje da se pomogne Partizanu.

"Okreće se priča da su to pedagoške mere zbog mojih kritika, a ja sam počeo da kritikujem jer nije bilo sponzora. Samo radim svoj posao i u sklopu svog posla govorim kako stoje stvari. Davanjem novca Partizanu ne finansira se opozicija nego institucija", podvukao je šef struke Partizana.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC