• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rebić: FMP? Dobri ste, ali Zvezda nastavlja niz

Autor mondo.rs

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Rebić istakao da ceni tim iz Železnika, ali da će crveno-beli na duelu 5. kola Superlige ići na pobedu.

 Rebić: FMP? Dobri ste, ali Zvezda nastavlja niz Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda želi da nastavi pobedničku seriju u domaćem prvenstvu. Posle četiri pobede na startu Superlige, oni žele trijumf i protiv ekipe FMP u 5. kolu u ponedeljak, pred svojim navijačima.

"Naš cilj i u ovom meču je jasan, a to je pobeda. Želimo da nastavimo trijumfalni niz i za to nam je potrebna velika borbenost u odbrani i koncentracija u napadu. Mislim da smo u prethodna dva duela protiv Tamiša i Konstantina vrlo angažovanim i ozbiljnim pristupom pokazali kakve su nam ambicije, a sve to želimo da ponovimo i u duelu sa ekipom FMP", rekao je Nikola Rebić za sajt Crvene zvezde.

On je istakao da je ekipa iz Železnika ima odlične igrače, željne trijumfa, koje odlično poznaje.

"Dobro poznajem većinu momaka koji igraju u ekipi FMP, jer smo zajedno prošli sve mlađe kategorije. Radi se o zaista talentovanim momcima koji su željni dokazivanja i odlično su vođeni od strane trenera Milana Gurovića, koji je zaista veliko ime naše košarke. Sa Gudurićem, Dobrićem i Pekovićem sam dugo igrao i znam koliki su borci. Ove sezone pružali su sjajne igre, zasluženo osvojili prvo mesto u KLS i pokazali su veliki potencijal", dodao je Rebić o timu FMP, koji je do sada ostvario polovičan učinak u Superligi (2-2).

Plejmejker Zvezde pozvao je navijače da u što većem broju dođu u halu Pionir kako bi pozdravili ekipu posle osvajanja ABA lige, ali i nacionalne titule kluba u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

"Zvezda je u dosadašnjem delu sezone ostvarila fantastične rezultate, osvojen je veliki broj pehara koji će u Pioniru biti prezentirani navijačima i mislim da će to biti sjajna uvertira za, nadam se, zanimljiv meč", zaključio je Rebić.

Utakmica petog kola Superlige Srbije između Crvena zvezda - FMP igra se u ponedeljak od 18 sati u hali Pionir.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC