• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: U Novi Sad po 5-0

Autor mondo.rs

Trener Partizana napominje da Vojvodina uvek igra čvrsto i borbeno, ali da će njegova ekipa učiniti sve da trijumfovalno okonča meč u Spensu.

 Vujošević: U Novi Sad po 5-0 Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan će u 5. kolu Superlige gostovati ekipe Vojvodine. Trener crno-belih Duško Vujošević odlično poznaje novosadsku ekipu sa kojom su i nedavno odigrali prijateljski duel.

Voša ima dobar tim, ali Vujošević poručuje da će njegova ekipa pokušati da zabeleži pobedu, kako bi zadržala maksimalan učinak u Superligi.

"Koliko god imali problema, barem po onome što sam ja upoznat, igrači Vojvodine ne pokazuju neku demotivisanost, igraju vrlo borbeno i hrabro, nastojeći da na što časniji način završe sezonu. Znamo šta nam je činiti po pitanju naših aspiracija i ambicija učinićemo apsolutno sve da nastavimo niz pobeda koji smo započeli u Superligi", rekao je Vujošević uoči duela u Novom Sadu.

On je dodao da je Vojvodina i pobedom protiv ekipe FMP u železniku potvrdila da želi da ove sezone zabeleži visok plasman u domaćoj ligi.

"Posle četiri odigrana kola, izdefinisalo se da će ekipe koje su bile učesnici KLS biti konkurentne do kraja samog takmičenja za pozicije koje vode u plej-of. To pokazuju poslednji rezultati, a tu pre svega mislim na Vojvodinu koja je pobedom u Železniku potvrdila da ima ozbiljne aspiracije da se bori za pozicije tri i četiri. Igra se u jednom veoma žestokom ritmu, praktično na svaka tri dana i vrlo je bitno da ekipa bude fizički na kvalitetnom nivou, a pažnju i punu koncentraciju usmeri na svakog narednog protivnika", izjavio je Vujošević za klupski sajt.

Crno-beli su nedavno u pauzi između završetka polufinalne serije ABA lige i nastavka Superlige odigrali prijateljsku utakmicu u Novom Sadu protiv Vojvodine i rešili je u svoju korist - 91:78.

"Spremićemo se dobro za utakmicu, s obzirom da smo ove godine već imali prilike da igramo sa njima i upoznati smo sa karakteristikama njihove igre i individualnim kvalitetima igrača. Reč je o ekipi koja nastoji da igra vrlo tvrdu košarku i iz takvog načina igre, agresivnosti u odbrani, pokušavaju da to prenesu na drugi deo terena. Žele da u ranoj fazi napada dođu u poziciju da kazne protivnika i daju lake poene".

Meč 5. kola Superlige Srbije Vojvodina - Partizan na programu je u ponedeljak od 18 časova u novosadskoj hali Spens.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC