• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: Verujem u karakter Milutinova!

Autor mondo.ba

Trener Partizana za "Sport" pričao o pokušaju "toreadorskog udarca" trofejnom klubu.

 Vujošević: Verujem u karakter Milutinova! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Duško Vujošević u svojim javnim istupanjima uopšte ne krije da igrači Partizana nisu isplaćeni i da će na kraju sezone moći da raskinu ugovore, kao što je slučaj bio i prethodnih nekoliko leta.

Neki, poput Davisa Bertansa, ili zimus Đorđa Gagića, iskoristili su pravo da jednostrano donesu odluku o promeni sredine, ali je većina napustila Partizan u dogovoru sa klubom, ili odlučila da ostane zarad daljeg igračkog razvoja.

Vujošević, u svetlu informacije "Sportskog žurnala" o interesovanju Crvene zvezde Telekom za Nikolu Milutinova, očekuje da perspektivni centar sledi primer kapitena Dragana Milosavljevića i ostane veran crno-belima, uprkos ponudama koje je neumorni bek imao sa strane.

"Zbog njegovog karaktera ne verujem u mogućnost realizacije tog transfera", rekao je Vujošević dnevnom listu "Sport" i prokomentarisao:

"Očigledno je da se vodi organizovana igra, u kojoj klub nije u mogućnosti da ispuni obaveze prema igračkom kadru, da bi oni postali slobodni i da se odvođenjem jednog od najkvalitetnijih evropskih centara zada toreadorski udarac. To se igra na više nivoa i na veoma složen način. Ali, verujem da će klub pronaći mehanizam da zadrži takvog igrača, kao što verujem u karakter Milutinova, koji nije izdajica", poručio je trofejni trener.

Milutinov je stigao u Partizan iz Vršca leta 2012, kada je imao 17 i po godina. Tada je potpisao četvorogodišnji ugovor, a nepotvrđena je informacija da ga je u međuvremenu produžio za još jednu sezonu, dakle do 2017.

Njegovo ime nalazi se na listi kandidata za ovogodišnji NBA draft.

"Žurnal" u izdanju od nedelje piše da crveno-beli vide Milutinova kao naslednika Bobana Marjanovića, ukazujući na prijateljstvo sa kapitenom ekipe Lukom Mitrovićem (prvo iz rodnog Novog Sada, pa onda i iz Vršca, gde su zajedno bili u mlađim selekcijama Hemofarma), mogućnost napredovanja kroz utakmice Evrolige, kao i činjenicu da potencijalni reprezentativci imaju istog agenta, Marka Jelića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC