• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kavsima prva, Klipersima druga "meč lopta"

Autor mondo.rs

Klivlend ide u Čikago da u noći između četvrtka i petka proba da završi polufinalnu seriju, a Hjuston u Los Anđeles da iznenadi...

Lebron Džejms u prethodna četiri meča protiv Bulsa je imao šut iz igre 38 odsto i skoro šest izgubljenih lopti u proseku.

Pobedonosni koš u poslednjem sekundu četvrte utakmice kao da ga je izveo na pravi put i "Kralj" je predvodio Klivlend Kavalirse do vođstva od 3:2 u seriji, sa 38 poena (šut 14/24), 12 skokova šest asistencija, tri ukradene lopte i tri blokade - bez ijedne greške!

Klivlend - Čikago 106:101, nakon što su gosti od 90:73 šest minuta pre kraja prišli na 101:99 i imali napad za izjednačenje ili preokret.

Tada je Džejms blokirao pokušaj Derika Rouza (16p, 9sk, 7as - posle prve četvrtine šutirao samo 2/15), Džimi Batler (29p, 9sk) promašio je trojku, da bi na drugoj strani Iman Šampert zabeležio ključni ofanzivni skok, a "roviti" Kajri Irving (25p, 5as) krunisao svoju najbolju partiju u polufinalu Istoka sa četiri slobodna bacanja u poslednjih 17 sekundi utakmice.

...
Izvor: YouTube


Šesti meč igraće se i na Zapadu, u seriji Hjuston - Los Anđeles Klipers (2:3), gde su Rokitsi, za početak, izbegli eliminaciju pred svojim navijačima.

Džejms Harden (26p, 11sk, 10as) ostvario je "tripl-dabl" u pobedi rezultatom 124:103, kojom je nastavljen niz neupečatljivih duela Hjustona i Klipersa, lišenih neizvesnosti.

Kris Pol (22p, 10as), Blejk Grifin (30p, 16sk) i ekipa vraćaju se u Stejpls centar posle slabe partije u Teksasu, sa uverenjem da će se uspešno nadovezati na pobede u trećem i četvrtom meču sa 25, odnosno 33 poena razlike i tako se prvi put u istoriji franšize plasirati u finale Zapada.

Noćas će se sastati Atlanta - Vašington i Golden Stejt - Memfis (u obe serije 2:2).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC