• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može da bude još bolji od oca!

Autor mondo.rs

Petnaestogodišnji Šarif O'Nil briljira u srednjoškolskom timu i potvrđuje izreku da "iver ne pada daleko od klade".

Šakil O'Nil proslavio se i zaradio milione zakucavajući preko protivničkih centara i sklapajući konstrukcije koševa neverovatnom kombinacijom mase i eksplozivnosti.

Njegov sin Šarif, najstariji od četvoro Šekove dece, krenuo je očevim stopama, ali samo u smislu da se i on bavi košarkom i da pokazuje vanserijski potencijal.

Petnaestogodišnji učenik srednje škole Vindvord iz Los Anđelesa na video klipovima se predstavio kao moderan, svestran krilni igrač, koji odlično barata loptom i pored solidne leđne tehnike poseduje precizan šut spolja, što je za Šakila oduvek bila misaona imenica.

VIDEO

Mediji u SAD trude se da na svaki način povežu Šarifa sa ocem, pa mu daju nadimke po ugledu na Šeka ("Medium Diesel", "Little Aristotle"), međutim, jasno je da će ovaj momak u narednim godinama tražiti svoj košarkaški put i da će se kao gotov proizvod umnogome razlikovati od jednog od najdominantnijih centara svih vremena.

Nekadašnji as Orlanda, Lejkersa, Majamija i drugih NBA timova odavno ima viziju sinovljevog razvoja...

"Neka gleda Kobija, Lebrona, Ti-Meka, ali neka se ugleda na Blejka Grifina. On igra košarku onako kako bi trebalo da je igra veliki i snažan košarkaš. Kada moj sin poraste, verujem da će imati takvo telo i takve predispozicije", izjavio je Šek.

Šarif O'Nil sa 15 godina je već visok dva metra. "Red vožnje" mu je takav da će 2018. odabrati univerzitet, a već 2019. moći da se prijavi za NBA draft. Pratićemo ga...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC