• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radonjić: Partizanov niz titula dovoljno govori

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde Telekom insistira na tome da njegov tim mora biti potpuno motivisan, odgovoran i skoncentrisan da bi pobedio u derbiju i postao šampion.

 Radonjić: Partizanov niz titula dovoljno govori Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda Telekom i Partizan odigrali su ove sezone čak sedam duela. Sigurno će odigrati bar još dva, a potpuna senzacija bila bi ako se ne bi sreli i u finalnoj seriji.

Predstojeći derbi zakazan je za nedelju u 21.00 čas, u hali Pionir. Domaćini će biti crveno-beli, koji, kao i branilac titule, dočekuju utakmicu sa perfektnim superligaškim skorom, 6-0.

"Odigrali smo već dosta mečeva sa crno-belima u regularnom delu i plej-ofu ABA lige, kao i jedan u Kupu Radivoja Koraća. Mislim da ćemo svi zajedno imati priliku da učestvujemo u još duela između Crvene zvezde i Partizana do kraja sezone", rekao je trener Zvezde Dejan Radonjić u subotu, na konferenciji za novinare.

Šef struke crveno-belih ne misli da je potrebno isticati sa kolikim motivom će oba tima dočekati utakmicu.

"Čeka nas težak posao i kvalitetan protivnik, koji će sigurno biti spreman da pruži sve od sebe kako bi i 14. uzastopni put osvojio titulu. Mislim da sama činjenica da je Partizan jedini osvajač trofeja i prvak Srbije govori da mi moramo da budemo maksimalno spremni, motivisani, odgovorni i skoncentrisani, ne samo u sutrašnjem duelu, nego i do kraja sezone, kako bismo obezbedili poziciju da i neko drugi postane šampion države", dodao je Radonjić.

Zvezda je ove sezone pobedila Partizan pet puta, a izgubila dva puta. I do ove nedelje, pred te duele nazivana je favoritima. Koliko se u Zvezdi slažu sa ocenom da "na papiru" imaju prednost?

"Da li je taj papir relevantan, nisam baš siguran... Partizan je dokazao da je konkurentan protivnik. Sitni detalji su u prethodnim duelima odlučivali ko će biti bolji. Derbi sa sobom nosi trenutak gde se ta uloga favorita apostrofira možda zbog nekih drugih stvari, ne samo zbog odnosa snaga. Ali, čitave godine nam se nameće ta uloga favorita i to moramo da prihvatimo, iako protiv Partizana to ne bi trebalo da se tako sagledava. Nismo opterećeni ulogom favorita i to neće uticati na nas. Ona protiv Partizana svakako i ne donosi neku prednost", podvukao je Radonjić.

Nedeljni derbi prenosiće TV Arena sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC