• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović i Bjelica: Lekcija za budućnost...

Autor mondo.rs

Fenerbahče je poražen u meču za treće mesto Evrolige, ali se u Istanbul vraća sa izvučenim poukama...

 Obradović i Bjelica: Lekcija za budućnost... Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Ogroman "come back" napravili su košarkaši Fenerbahčea protiv CSKA u meču za treće mesto Evrolige, međutim, ekipa Željka Obradovića nije imala snage za potpuni preokret i pobedu.

Bez obzira na poraz, srpski stručnjak smatra da će ova utakmica biti veliko iskustvo za njegove košarkaše, koji su uspeli da tokom drugog poluvremena nadoknade 28 poena zaostatka, ali su ipak poraženi 80:86.

"Ovakve utakmice je uvek teško igrati. Potrebno je naćin način da motivišete ekipu. Ja sam se potrudio da uspem u tome, tako što sam rekao igračima da moraju da poštuju sebe, klub i navijače, posebno one koji su zbog njih doputovali u Madrid. Žao mi je zbog onoga što smo prikazali u prvom poluvremenu. Imamo mlade igrače i trebalo je da pokažu karakter, ali čestitam im na partiji iz drugog dela meča, kada je slika bila potpuno drugačija", rekao je Obradović i dodao:

"Verujem da je ovo bila velika lekcija za sve nas. Tursko prvenstvo je veoma bitno za nas i tačno znamo šta želimo u budućnosti. Biti četvrti u Evropi uopšte nije loše".

Najkorisniji igrač Evrolige ove sezone, Nemanja Bjelica, takođe veruje da će ekipa izvući pouke sa završnog turnira.


"Naučili smo lekciju tokom Fajnal fora. Na ovakvom turniru moraš da budeš non-stop koncentrisan i ne smeš da imaš nekoliko 'praznih' minuta u meču, tokom kojih protivnik može da ti postigne 40 poena", izjavio je krilni košarkaš turskog kluba.

"Mogli smo da pobedimo CSKA, ali ukupno gledano, imali smo sjajnu sezonu u Evroligi.  Sada je cilj da osvojimo prvenstvo Turske, a da bismo to uradili, potrebno je da što pre zaboravimo na Fajnal for. Lepo je što smo učestvovali na završnom turniru, to je sjajan rezultat za klub i tursku košarku, a videćemo šta će biti sledeće sezone".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC