• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dangubić: Pobeđujemo, ali nije lako

Autor mondo.rs

"Odigrali smo mnogo neizvesnih utakmica sa Megom, tako da nema dileme da nas i sada očekuje veliki izazov", kaže Nemanja Dangubić pred utakmicu 8. kola Superlige u Sremskoj Mitrovici.

 Dangubić: Pobeđujemo, ali nije lako Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Posle susreta sa Partizanom u Superligi Srbije, košarkaši Crvene zvezde imaće još jedan okršaj u domaćem šampionatu protiv starog poznanika iz ABA lige.

Crveno-beli u sredu gostuju Mega Leksu u Sremskoj Mitrovici.

Nemanja Dangubić ocenio je da njega i saigrače očekuje veoma težak zadatak, bez obzira što su crveno-beli dobili sva četiri prethodna meča ove sezone.

"Odigrali smo mnogo neizvesnih utakmica sa Megom, tako da nema dileme da nas i sada očekuje veliki izazov. Radi se o izuzetno mladoj i talentovanoj ekipi, željnoj dokazivanja, koja na svom terenu igra veoma borbeno. Sa mnogima sam igrao i znam da će učiniti sve da nas pobede", rekao je Dangubić za klupski sajt.

Talentovani 22-godišnji bek istakao je da je cilj Crvene zvezde nastavak pobedničkog niza ove sezone, čime bi materijalizovala pobedu u večitom derbiju protiv Partizana u prethodnom kolu Superlige.

"Novim uspehom ostali bi na sigurnom putu da osvojimo prvu startnu poziciju za plej-of, što bi nam omogućilo prednost domaćeg terena u doigravanju. Nećemo odstupati od naše igre, što znači agresivna odbrana i što više lakih poena iz kontranapada, uprkos tome što je Mega Leks ove sezone igrao veoma atraktivno, za koš više, o čemu svedoči podatak da su u ABA ligi bili najefikasniji tim. Zato će naša odbrana morati da bude na izuzetnom nivou, jer je Mega sastav koji zaslužuje pun respekt", konstatovao je Dangubić.

Crvena zvezda je u minulom večitom derbiju imala veliku podršku sa tribina, a Dangubić se tome nada i u Sremskoj Mitrovici.

"Voleo bih da dođe što više naših navijača, jer nam je njihova podrška značajna u svakom meču i na svakom terenu. Protiv Partizana su nas sjajno bodrili, nadam se da će tako bit i u Sremskoj Mitrovici, a mi ćemo se potruditi da zabeležimo još jedan trijum", zaključio je Dangubić.


Utakmica 8. kola Superlige Srbije između Mega Leksa i Crvene zvezde igra se sutra u Sremskoj Mitrovici od 18 sati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC