• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević o Mijatovoj podršci: Dokaz veličine!

Autor mondo.rs

Trener crno-belih izrazio nadu da će i ostali bivši članovi svih sekcija Partizana pomoći ili pozvati da se pomogne košarkaškom klubu.

 Vujošević o Mijatovoj podršci: Dokaz veličine! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Predrag Mijatović stao je u sredu u red aktivnih i bivših sportista, nekadašnjih ili sadašnjih članova kluba iz Humske, koji su u javnost izašli sa porukom: Pomozimo Košarkaškom klubu Partizan!

Legendarni napadač, svojevremeno centarfor Budućnosti, Partizana, Valensije, Reala, Fiorentine i Levantea, apelovao je na sve koji mogu da se priključe akciji za spas košarkaškog kluba iz Humske.

Trener "Parnog valjka" Duško Vujošević zahvalio je Mijatoviću na podršci i ocenio da ona dokazuje i pokazuje nekoliko stvari.

"Ta podrška pokazuje koliko je Partizan velika institucija, da Partizan nije Duško Vujošević i govori koliko je smešna nečija politička odluka da se KK Partizan efemerizuje, odnosno da se na njega stavi tačka. Verujem kad do kraja postanu svesni opasnosti u kojoj se klub nalazi, da će se organizovanoj akciji pomoći priključiti veliki broj bivših igrača i trenera, kojima je Partizan ognjište".

Dodao je i...

"To što momentalno fudbalski klub ima drugačiji tretman, neće zavarati prave pristalice da prepoznaju šta se sprema košarkaškom klubu. Niti će to biti anestezija da se izvrši konačna eutanazija nad košarkom", izjavio je Vujošević u izjavi datoj Večernjm novostima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC