• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KSS zove ABA i Evroligu u Beograd

Autor mondo.rs

U glavnom gradu Srbije trebalo bi da se održi sastanak za rešavanje nedoumica između KSS, ABA lige, Evrolige i srpskih klubova učenika regionalnog takmičenja.

 KSS zove ABA i Evroligu u Beograd Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Košarkaški savez Srbije (KSS) uputiće zvaničan poziv rukovodstvima ABA lige i Evrolige na sastanak koji bi se održao u Beogradu, odlučili su danas predstavnci KSS, Košarkaške lige Srbije i klubova učesnika ABA lige.

"Taj sastanak bi bio održan po ugledu na istovetan od 9. juna 2009.godine, čiji zaključci potpisani od strane KSS-a, Evrolige, ABA lige i klubova do sada nisu sprovedeni u praksi. Verujemo da bi na sastanku održanom u takvom sastavu bile rešene sve nedoumice koje su se pojavile na osnovu predloga organizacije Regionalne lige koji su dali kako FIBA, tako i ABA liga", kaže se u saopštenju KSS.

Kako se navodi u sapštenju, "Regionalna liga bi trebalo da bude u vlasništvu klubova koja bi omogućila prohodnost u evropska takmičenja".

"Istovremeno, ona bi trebalo da bude garant kvaliteta klubova sa ovih prostora, te da, osim pokrića troškova klubova, obezbeđuje sredstva i za razvoj košarke u ekonomski otežanim uslovima u kojima klubovi danas egzistiraju", kaže se u saopštenju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC