• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVROBASKET: Muku muče rivali Srbije...

Slovenci moraju da se suoče sa činjenicom da Matijaž Smodiš neće biti potpuno spreman za start turnira, dok se Špancima povredio Rudi Fernandez.

 EVROBASKET: Muku muče rivali Srbije...  Izvor: MONDO

Rivali košarkaša Srbije u prvoj fazi takmičenja na predstojećem Evropskom prvenstvu u Poljskoj, Slovenija i Španija, muku muče sa povredama ključnih igrača, svega pet dana prije početka takmičenja.

Slovence je u prvi mah obradovala vijest da se Matijaž Smodiš vratio u tim, ali su potom od njega saznali da nije uspio da zaleči povredu do kraja i da nije baš sasvim spreman za početak takmičenja.

"Imam veliku želju da igram na EP i samo to me je držalo da izdržim sve i vratim se ovako brzo", rekao je adut selektora Jurija Zdovca, koji ima problema sa leđima.

Zbog toga Smodiš i dalje ne igra na treninzima, tj. ne ulazi u kontakte sa saigračima.

"Nadam se da ću uskoro moći i to da uradim", dodao je krilni centar CSKA iz Moskve, sa i bez koga u timu Slovenija nije ista.


Jednako, ako ne i više važan za tim Španije je NBA bek Rudi Fernandez, a stručni štab "furije" je u srijedu objavio da je taj košarkaš povrijedio mišić desne noge i da neće igrati u pripremnoj utakmici sa Litvanijom, u četvrtak, 3. septembra. Dalji pregledi utvrdiće koliko je as Portlanda ozbiljno povrijeđen.

Selektor svijetskih šampiona Seđro Skariolo već se bio suočio sa povredom najboljeg igrača, Pau Gasola, koji je polomio prst šake, ali se u međuvremenu vratio u ekipu i počeo da trenira. Ipak, pitanje je koliko je uspio da nadoknadi višenedeljni izostanak sa priprema.

Srbija će za prvog protivnika u Poljskoj, 7. septembra, imati upravo Španiju.

(N. J. - MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC