• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Miličić: Niksi, računajte na mene

Košarkaš Darko Miličić bio u posjeti Banjaluci, kod premijera Republike Srpske Milorada Dodika.

 Darko Miličić: Niksi, računajte na mene Izvor: MONDO

Darko Miličić, koji je 2003. godine na NBA draftu od Detroit Pistonsa biran kao drugi pik iza Lebrona Džejmsa, a ispred Karmela Entonija i Dvejna Vejda, nije ostvario u NBA karijeru ni približno kao pomenuti igrači.

Jeste sa Pistonsima osvojio prsten, ali njegova minutaža bila je mizerna. Poslije su slijedile selidbe u Orlando i Memfis, ali nekadašnji košarkaš Hemofarma nije iskazao ogroman potencijal.

Ove sezone Grizliji su ga mijenjali u Nju Jork Nikse gdje se nada da će kod Majka Dantonija, koji je kao trener radio i u Evropi, dobiti veću šansu da prije svega pokaže kvalitete u napadu.

“Mislim da bi sljedeće sezone trebalo biti bolje što se tiče moje igre u napadu. On je trener čija je košarka opuštenija gdje možeš da pokažeš sve svoje kvalitete na terenu. To je njegov stil igre. Očekujem da će sljedeća sezona biti bolja od prethodnih. Ja sam fizički i mentalno spreman i prema izjavama trenera i predsjednika kluba smatram da žele da mi daju šansu da pokažem što mogu. Već sedam godina sam u NBA i bio bi red da odigram jednu dobru sezonu koja bi zadovoljila sve “, rekao je Miličić novinarima u Banjaluci gdje je bio u gostima kod predsjednika Vlade RS Milorada Dodika.

Ove godine Miličića poslije neuspješnih reprezentativnih akcija na Evropskim prvenstvima 2005. i 2007. godine nema u srpskom timu, koji naredne sedmice počinje nastup na šampionatu u Poljskoj.

“Nisam stigao da gledam pripremne mečeve, ali po priči ljudi koji prate košarku čuo sam da su dosta dobri kao ekipa. Ima tu individualaca kao što je Krstić i još dobrih igrača. Svi kažu da možemo dosta od njih očekivati“, završio je Miličić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC