• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turski pasoš dobija, dobija...

Autor mondo.rs

Protivnik reprezentacije Srbije u prvoj fazi Eurobasketa, bira Amerikanca koji će popuniti mesto naturalizovanog igrača.

Reprezentacija Turske ovog leta će gotovo sigurno iskoristiti pravo da u sastav za veliko takmičenje uvrsti jednog košarkaša iz druge zemlje.

Zimus je posle dolaska u Darušafaku bio aktuelan nekadašnji NBA šampion Džordan Farmar, a lokalni mediji navode da su trenutno u ozbiljnom razmatranju dvojica igrača - Endru "Mini mamba" Gaudlok iz Fenerbahče Ulkera i Bobi "Aptaun mamba" Dikson iz Karšijake.

Zanimljivo je da su ta dva kluba u subotu uveče počela polufinalnu plej-of seriju turskog prvenstva.

Karšijaka je u regularnom toku prokockala dvocifrenu prednost, ali je nakon produžetka ipak došla do pobede u Istanbulu - 96:97 (85:85).

Dikson je sa 27 poena i četiri asistencije bio najbolji kod gostiju, a Gaudlok sa 25 u timu Fenera. Bogdan Bogdanović upisao je 16 poena, uz šest asistencija, a Nemanja Bjelica devet.

Pored Turske, Srbije i domaćina Nemačke, u B grupi Eurobasketa u Berlinu igraće Španija, Italija i Island. Takmičenje je kvalifikaciono za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru 2016.

Srpski selektor Aleksandar Đorđević ove nedelje je saopštio spisak od 24 kandidata za nastup na šampionatu "starog" kontinenta. Kao i uvek - bez stranaca.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC