• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGOKEA: Idemo to titule, ali oprezno

Autor mondo.ba

U taboru Igokee ističu da žele da iskoriste prvu meč-loptu u borbi za prvaka BiH, ali da će u sutrašnji meč sa Širokim ući maksimalno koncentrisano.

 IGOKEA: Idemo to titule, ali oprezno Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Košarkaši Igokee imaju šansu da već u utorak osvoje prvenstvo. Nakon brejka u Širokom Brijegu gdje su trijumfovali rezultatom 87:71, u trećoj utakmici u Laktašima “Igosi” imaju prilikom da trijumfom osvoje duplu krunu.

“Možemo biti zadovoljni jer smo ostvarili pobjedu u Širokom i poveli sa 2:0 u seriji što nas svakako rasterećuje pred ovaj meč. Očekuje nas treća utakmica u kojoj imamo priliku da završimo seriju i osvojimo titulu šampiona. Naše ambicije su svakako da dobijemo meč, međutim, siguran sam da neće biti lako jer poznajući ekipu Širokog, oni su najopasniji kada nemaju šta da izgube tako da opuštanja neće i ne smije biti. Momci su svjesni toga i sigurno ćemo se truditi da od prvog momenta nametnemo svoj ritam igre, da kontrolišemo utakmicu i da dođemo do pobjede”, rekao je kapiten Igokee, Branko Jorović.

I trener Željko Lukajić ističe da još nije sve gotovo i da njegova ekipa mora biti maksimalno koncentrisana.

“Ovo je prva prilika za titulu i nadam se da ćemo je i iskoristiti s obzirom da smo u prošlom meču napravili taj brejk koji je izuzetno bitan i na psihološkom planu ali je takođe bitno da smo pobijedili na jedan dominantan način koji nam ulijeva samopouzdanje. U svakom slučaju oprez i maksimalna koncentracija mora da postoji dok god se ne završi priča, a priča traje do treće pobjede. Mnogo iznenađenja neće biti, jer je moguće promijeniti neke minijature, neke detalje u nekim kretnjama, sitnije promjene u načinu odbrane i načinu napada. I mi i oni se dobro poznajemo, i mi i oni znamo neke jače i slabije i ono što je jako bitno jeste ko će kako to sakriti i nadoknaditi borbenošću i ko će biti uporan da dođe do pobjede", rekao je Lukajić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC