• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EP: Španci promijenili hotel, mali im kreveti

Španci po dolasku u Varšavu odmah promijenili hotel. Navodno im nisu bili dovoljno dobri kreveti. Mark Gasol se divi Plasidu Domingu.

 EP: Španci promijenili hotel, mali im kreveti Izvor: MONDO

Košarkaška reprezentacija Španije, najveći kandidat za osvajanje titule evropskog prvaka, odmah po dolasku u Poljsku skrenula je pažnju neobičnim zahtjevom.

Sve reprezentacije iz Grupe C, u kojoj su osim Španije, i Srbija, Slovenija i Velika Britanija, trebalo je da budu smještene u hotelu "Novotel" u centru Varšave.

Ali, Španci su ušli u hotel i odmah poručili: "Mijenjamo ga, mali su nam kreveti".

Čelnici Španske košarkaške federacije odmah su našli drugi smještaj za članove nacionalnog tima u želji da se "propisno odmore".

Da li je to stvarno razlog odluke Španaca da promijene hotel (kao da su košarkaši drugih selekcija mnogo niži) ili je ipak prevagnula želja da se osame i budu udaljeni od drugih timova?

Prvi protivnik Španije na Evrobasketu biće Srbija. U ekipi Španije vlada oprez pred susret sa "orlovima", koji su došli u podmlađenom sastavu.

"Srbija ima izuzetno mlad i vrlo talentovan tim koji želi da se dokaže. Vrlo su jaki i znaju da igraju. Čini mi se da se vraćaju na onaj put na kojem je srpska košarka uvijek bila. Mi moramo odmah da krenemo čvrsto i sa dobrim rezultatom, jer ako želimo da budemo šampioni moramo od starta da pokažemo kakvi smo", rekao je najbolji košarkaš "crvene furije" Pau Gasol.

I Rudi Fernandez ima visoko mišljenje o srpskoj košarci.

"Reprezentacija Srbije mora ozbilno da se shvati, bez bilo kakvog potcjenjivanja. Oni imaju mlad tim, ali takve ekipe su uvijek vrlo ambiciozne. Ponekad je bolje imati skladnu cjelinu u timu nego samo skup velikih zvijezda. Sjećam se da je Srbija na Evropskom prvenstvu 2005. imala sve svoje najbolje igrače u reprezentaciji, ali nije uspjela da prođe u četvrtfinale. Duelu sa Srbijom pristupićemo sa mnogo respekta, ali i našim prepoznatljivim karakterom pobjednika", rekao je Fernandez.

I za kraj još jedna zanimljivost iz španske reprezentacije.

Mark Gasol je otkrio novinarima "Marke" da u svom ajpodu (iPod) ima raznu vrstu muzike (najviše hip hop, kao i neke španske grupe), ali da se najviše "klanja" Plasidu Domingu kojeg jedva čeka da upozna.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC