• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fener na rubu eliminacije!

Autor mondo.rs

Karšijaka još jednom savladala Fenerbahče posle produžetka i povela 2:1 u polufinalu plej-ofa. Promašaj Bogdanovića na kraju...

Ekipa Karšijake obezbedila je "meč loptu" pred svojim navijačima za plasman u finale plej-ofa turskog prvenstva, pošto je u Izmiru pobedila Fenerbahče rezultatom 84:83 (76:76) i povela sa 2:1 u seriji.

Kao u prvom meču u Istanbulu, Karšijaka je imala ubedljivu, dvocifrenu prednost, ali je tim Željka Obradovića uspeo da izbori produžetak i onda izgubio.

Ovog puta je 2:44 minuta pre kraja bilo 74:63, a onda je Melih Mahmutoglu vezao tri trojke, a Nikos Zizis izjednačio na 76:76.

U ekstra periodu je Fenerbahče bio blizu pobede, kada je Preldžić trojkom minut pre kraja doneo žuto-plavima 80:83. Ipak, do kraja su pogađali samo igrači Karšijake i to Kenet Gabrijel posle ofanzivnih skokova.

Bogdan Bogdanović (20 poena) imao je četiri sekunde šansu da preokrene rezultat, ali je njegov "fejdavej" šut iz teške pozicije bio kratak... Nemanja Bjelica i Jan Veseli gledali su odlučujuće momente sa klupe zbog pet ličnih grešaka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC