• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević o produkciji igrača i povredi Murića

Autor mondo.rs

"Partizan nastavlja produkciju igrača u nenormalnim uslovima", rekao je trener crno-belih i poručio da njegov tim može svakoga da dobije.

 Vujošević o produkciji igrača i povredi Murića Izvor: MN PRESS

I pobeda i nije!

S obzirom na to da nisu bili kompletni zbog izostanka povređenog kapitena Dragana Milosavljevića, crno-beli mogu da budu zadovoljni pobedom nad večitim rivalom od 92:82 u poslednjoj utakmici ligaškog dela Superlige.

Međutim, s obzirom na to da su u jednom trenutku imali 20 poena prednosti, da bi im pobeda sa 17 i više razlike donela prvo mesto i prednost domaćeg terena u potencijalnom finalu plejofa, imaju razloga i da žale što je završeno s deset razlike.

Posle svega, trener Duško Vujošević rekao je:

"Treba biti realan i zadovoljan. Imali smo veliku razliku, ali sam zadovoljan i s ovom pobedom, odnosom igrača, gledaocima koji su prisustvovali dobroj utakmici. Partizan je pokazao da može da igra i dobije svakog protivnika i da spreman dočekuje plejof".

Dodao je...

"Nedostajao nam je Milosavljević, Milutinov je bio dobar, a može i bolje od ovoga, s druge strane u ovim uslovima istakao se Marinković, koji je dao značajan doprinos i koji je doživeo vatreno krštenje", primetio je Vujošević.

"Ali, to nije bilo moguće bez pomoći celog tima. Partizan nastavlja sa produkcijom mladih igrača u ovim nenormalnim uslovima. I to je svakako značajno reći posle ove pobede".

Već u nedelju uveče, crno-beli dočekuju Metalac na startu polufinalne serije. Crno-beli do tada neće samo čekati vesti o povredi kapitena Dragana Milosavljevića (koleno), već i tome koliko je ozbiljna povreda ruke, koju je zadobio Edo Murić.

“Videćemo šta će biti u petak. To bi bio veliki hendikep ako bi duže odustvovao”, naglasio je Vujošević.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC