• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tepić: Važna pobeda! Mitrović: Važan poraz!

Autor mondo.rs

Zamenik kapitena Partizana smatra da je trijumf u derbiju doneo samopouzdanje ekipi pred start plej-ofa, dok predvodnik Zvezde ističe da im je poraz bio potreban kako bi se otreznili

 Tepić: Važna pobeda! Mitrović: Važan poraz! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Partizan je slavio u poslednjem derbiju u Superligi (92:82), ali će Zvezda započeti plej-of sa prvog mesta.

Uprkos tome što nisu uspeli da obezbede pol-poziciju pred doigravanje, igrači Partizana, koji su upisali trijumf bez kapitena Dragana Milosavljevića, nisu bili razočarani.

Ističu da su podigli formu.

"Pobeda u derbiju je uvek značajna. Nismo uspeli da stignemo do prvog mesta, ali smo trijumfom stekli samopouzdanje pred početak plej-ofa", rekao je Milenko Tepić, koji je umesto Milosavljevića poneo kapitensku traku na devetom derbiju sezone.

Aleksandar Pavlović smatra da je pobeda nad Zvezdom odlična uvertira pred finale sezone.

"Imali smo možda priliku da napravimo potrebnu razliku za prvo mesto, ali nismo mnogo razmišljali o tome. Dali smo maksimum, odigrali smo dobro i pobedili, što je i bio cilj. Igramo dobro u poslednjih dvadesetak dana, u usponu smo forme i sada u plej-of idemo opušteniji i mirnije glave", istakao je Pavlović.

Na drugoj strani, Crvena zvezda bila je daleko ispod igara koje je pružala ove sezone.

"Može se reći da smo se izvukli. Ušli smo u meč sa ciljem da pobedimo, a onda smo bili na minus 20 i došli smo do situacije da moramo da čupamo 16 poena kolika je bila razlika u prvom meču. Evidentno je da u poslednjih nekoliko utakmica nismo bili na zadovoljavajućem nivou, pa kada se sve pogleda možda nam je ovaj poraz bio potreban. Ne ostavlja posledice, a pomoći će nam da se otreznimo", izjavio je kapiten crvenmo-belih Luka Mitrović.

I Nemanja Dangubić smatra da poraz od Partizana Zvezda mora da shvati kao opomenu pred start plej-ofa.

"Ovaj poraz treba da nas opomene da u narednom periodu moramo da odigramo mnogo bolje. Plej-of stratuje već u subotu i nemamo mnogo vremena za oporavak. Zato što pre moramo da pronađemo rešenje za sve greške koje smo napravili protiv Partizana", rekao je Dangubić.

Crvena zvezda će u polufinalu plej-ofa igrati sa četvrtoplasiranom ekipom Mega Leksa, dok će se Partizan sastati sa Metalcem.

Zvezda i Mega Leks započeće polufinalnu seriju na dve pobede 6. juna (termini su 8. i ako bude potrebno 11. jun), a Partizan protiv Metalca startuje 7. juna (termini su 9. i ako bude potrebno 12. jun).

Finale je zakazano za 12. ili 15. jun, u zavisnosti od trajanja polufinalnih serija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC