• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković morao da prekine trening!

"Košarka je igra u kojoj se traži i kreativnost, pa igrači ne treba da budu toliko ozbiljni da se niko ne nasmije do kraja treninga".

 Ivković morao da prekine trening!  Izvor: MONDO

Srpski košarkaši su dan prije početka Evropskog prvenstva bili toliko ozbiljni na treningu u Varšavi, da je selektor Dušan Ivković morao nakratko da prekine rad.

"Djelovali su preozbiljno, nisam vidio nijednog nasmijanog igrača. Vjerovatno smo zbog toga griješili, pa sam morao da prekinem trening i kažem im da ta ozbiljnost nije potrebna", rekao je Ivković novinarima.

Selektor je pred utakmicu sa Španijom (ponedeljak, 21.00) malo promijenio pripremu treninga, jer su oni za vrijeme takmičenja kraći.

"Dali smo igračima nekoliko detalja o Špancima, a onda smo održali sastanak o pristupu utakmicama, da se ne iznenade. Mnogi su ovdje debitanti i ne treba da budu izbačeni iz kolosjeka".

"Košarka je igra u kojoj se traži i kreativnost, pa igrači ne treba da budu toliko ozbiljni da se niko ne nasmije do kraja treninga. Ali, nije to toliko loše, uskoro će to da nestane", kazao je trofejni trener.

Stručni štab reprezentacije protestovao je kod organizatora zbog ishrane za igrače i tražio da se ona promijeni, pošto je sada poslužena kao "švedski sto".

"Tražili smo da im hrana bude servirana po porudžbini, da ne jedu ovu masovnu hranu, koja nije kvalitetna sportska ishrana. Za nas ostale je dobra, ali ne za igrače", objasnio je Ivković.

Reprezentacija Srbije će na dan utakmice, u prepodnevnim časovima, održati još jedan trening.

(Beta, arhivska fotografija: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC