• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kalinić i Vilijams odgovarali na #TelekomIzazov

Autor mondo.rs

Dobra zabava na terenima Crvene zvezde na Kališu.

Brojna publika na otvorenim terenima KK Crvena zvezda Telekom na Malom Kalemegdanu uživala je u sredu popodne.

Gledaoci su sa oduševljenjem pratili finale konkursa "Telekom Izazov", na kojem su igrači crveno-belih Nikola Kalinić i Markus Vilijams odgovarali na izazove koje su im postavili učesnici konkursa.

Program nesvakidašnjeg takmičenja, u okviru koga su dvojica prvotimaca Crvene zvezde Telekom pokušavali da ponove zadate šuteve vodio je poznati TV voditelj Milan Bošković. Učesnici konkursa, organizovanog u saradnji kompanije Telekom Srbija i KK Crvena zvezda, postavljali su na društvene mreže svoje video snimke sa zadacima, uz hashtag oznaku #TelekomIzazov.

Za finale su izabrani najzanimljivi potezi, ali i pored brojnih atraktivnih majstorija koje su demonstrirali, Kalinić i Vilijams nisu uspeli da pobede sve izazivače. Na kraju takmičenja, pobedila je dobra atmosfera na terenu, dok je rezultat bio u drugom planu.

Izazivači koji su zadali nerešive zadatke osvojili su vredne nagrade, a specijalnu nagradu dobio je najmlađi učesnik konkursa - jednogodišnji izazivač.

"Očekivao sam zanimljivo takmičenje. Ovo je zaista bila veoma originalna akcija. Moram da priznam da su neki izazovi čak i za nas bili preteški, ali najvažnije je da smo se lepo družili i dobro zabavili. Neke od ovih poteza koje smo morali da ponovimo nikada pre nisam bio u prilici da vidim, tako da izazivačima svaka čast za originalnost. Za neke zadatke u kojima su koševe postizali nogom ne znam kako bi se i Mesi snašao. U svakom slučaju dali smo sve od sebe", rekao je Kalinić.

Ovako je bilo na Kališu:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC