• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EP: Poljaci, morate još da vježbate...

Poljska je objeručke prihvatila organizaciju EP, iako je poznato da nije košarkaška nacija. Shodno tome, propusti su već evidentni...

 EP: Poljaci, morate još da vježbate... Izvor: MONDO

Početak šampionata nisu dočekali onako kako je uobičajeno, ili bar to nisu učinili u glavnom gradu, gdje nastupa grupa C, prozvana i "grupa smrti", u sastavu Srbija, Španija, Slovenija i Velika Britanija.

Naime, u Varšavi nema baš mnogo obilježja Evrobasketa, ili bolje reći nema ih uopšte... Jedini znakovi koji ukazuju da se u Poljskoj održava Evropsko prvenstvo u košarci je neposredno u blizini hale Torvar, gdje se i igraju mečevi.

Svima koji imaju iole iskustva učešća na velikim takmičarima upalo je oko to da se nisu baš previše angažovali, kao i da se domaćini nisu baš mnogo uzbudili iako je očigledno da sve rade u posljednjem trenutku.

Zbog propusta organizatora treninzi reprezentacija uoči početka takmičenja su kasnili, a u hali manjkaju stvari koje su obavezni dio velikih sportskih smotri.

Da organizacija nije na najvišem nivou potvrđuje i propust oko ishrane sportista. Selektor Srbije Dušan Ivković uložio je prigovor zbog toga ocijenivši da hrane ima u izobilju, ali da je lošijeg kvaliteta od one koja bi trebalo da bude na meniju sportista, jer je previše kalorična.

Uprkos manjkavostima koje su se pokazale na početku šampionata, prodaja ulaznica ide odlično. Sve karte u Varšavi su rasprodate, a dobar razlog za to su i povoljne cijene, jer se kreću od 15 do 30 evra.

Najbrojniji na tribinama su svakako Slovenci, koji su u velikom broju pristigli na šampionat u Poljskoj, a osim svoje reprezentacije bodre i ostale, poput Srbije, što je bilo evidentno već prvog dana na meču protiv Španije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC