• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Spremni za brejk

Autor mondo.rs

Mitrović i Dangubić zadovoljni startom finala plej-ofa veruju da će u istom ritmu nastaviti i na drugom meču pred navijačima Partizana

 Zvezda: Spremni za brejk Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović smatra da je njegov tim zabeležio važnu pobedu nad Partizanom (78:64) na početku finalne serije plej-ofa.

TEPIĆ: OPORAVIĆEMO SE

Plejmejker Partizana Milenko Tepić veruje da će crno-beli spremni dočekati naredni susret u Pioniru. "Veoma teška utakmica fizički i psihički, u drugom poluvremenu je bilo dosta klizavo, nadam se boljem otporu u drugoj utakmici. Oni igraju na granici faula, ponakad i pređu tu granicu, a na nama je da se prilagodimo toj igri. Oporavićemo se i spremno dočekati sledeću utakmicu", poručio je Tepić.

"Pripremili smo se dobro za ovu utakmicu, sa naše strane nije bilo toliko pritiska, odigrali smo bez nervoze. Veoma značajna pobeda na početku serije, nepotrebne faulove u finišu utakmice ne bih komentarisao. Na kraju smo ostvatrili lepu i ubedljivu pobedu", rekao je Mitrović.

On je hvalio i rivala. Posebno je istakao odličnu partiju Milana Mačvana, koji je postigao 24 poena, od čega 16 u prvom poluvremenu.

"Suvišno je trošiti reči o Mačvanu. Poseduje ogromno iskustvo. U drugom poluvremenu smo uspeli da ga koliko-toliko zaustavimo. Nadam se da ćemo do trofeja doći posle brejka pred njhovim navijačima", dodao je Mitrović.

Njegov saigrač Nemanja Dangubić očekuje još jedan težak meč u ponedeljak.

"Očekujem veoma neizvestan i težak revanš, na namam je da se fizički i psihički pripremo za tu utakmicu i što bolje odigramo pred njihovim navijačima. Oni su uvek neugodan rival na svom terenu, ali uz agresvnu igru verujem u pobedu", izjavio je Dangubić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC