• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković: Nismo bili u igri večeras

"Nemamo dovoljno iskustva i nismo bili u igri večeras", rekao je selektor Srbije Dušan Ivković poslije poraza od Slovenije.

 Ivković: Nismo bili u igri večeras Izvor: MONDO

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković rekao je da njegovi igrači "nisu večeras bili u igri" u porazu od Slovenije na Evropskom prvenstvu 69:80.

"Moramo mnogo toga da naučimo. Sigurno je da tim zna po kom to modelu možemo da igramo. Treba da igramo tvrdo i da ne dozvoljavamo lake poene. Slovenci su nam večeras dali 22 poena u prvoj četvrtini, a mi nismo ušli u bonus. Nemamo dovoljno iskustva i nismo bili u igri večeras", rekao je Ivković novinarima u Varšavi.

Srbija je juče pobijedila svijetskog prvaka Španiju, a Slovenija Veliku Britaniju. Sutrašnji duel "orlova" i Britanaca mogao bi da bude odlučujući.

"Britanci igraju prilično opušteno. Najiskusnji i najdominantniji su im centri. Naš prvi zadatak je zaustavljanje Popsa Mensa-Bonsua, koji je jako dobar igrač. Moramo da budemo oprezni prije svega što se tiče skoka, da bismo dobili lake poene iz tranzicije", rekao je Ivković.

"Mi smo juče najagresivnijem timu na šampionatu, hajde da kažem, održali predavanje iz tranzicije, ali to nas je danas bacilo unazad, jer smo psihološki pali. Sutra nema kalkulacija, moramo da igramo
agresivno", rekao je Ivković.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU IZ POLJSKE
Reprezentativci juče nisu padali u euforiju poslije velike pobjede, a večeras nisu bili vidno potreseni zbog ubijedljivog poraza.

"Odigrali smo slabo, a Slovenija prilično dobro. Imali smo mnogo grešaka, a to su oni znali da kazne. Čestitali smo im i sada treba da se okrenemo Britaniji", rekao je Milenko Tepić.

"Uzrok naše losse igre je možda i to što previše razmišljamo, možda nismo dobro podnijeli pobjedu protiv Španije. Bila bi idealna situacija da smo pobijedili večeras, ali ne treba da žalimo, već da se okrenemo sljedećoj utakmici. Ona je najvažnija u prvoj fazi, a možda i na šampionatu", kazao je bek Srbije.

Slovenija je večeras izuzetno dobro šutirala, a Srbija loše.

"Dobro, i mi imamo zasluge za njihov dobar šut, nismo bili na nivou. Oni su imali vrhunski šut i izuzetne procente i za dva i za tri, a neke šuteve su pogadjali iz nerezonskih pozicija. Sutra ćemo da damo
sve od sebe. Možemo da dobijemo Britance pametnom igrom", rekao je Tepić.  (Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC