• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To rivalitet? Huligan stolicom na reprezentativca!

Autor mondo.rs

Za sada nepoznata osoba sa tribina pogodila je košarkaša Zvezde Jovića delom stolice u glavu i nanela mu povredu, posle čega je umalo došlo do nemira u "Pioniru".

 To rivalitet? Huligan stolicom na reprezentativca! Izvor: MN PRESS

Stefan Jović jedan je od igrača koji su pre manje od godinu dana odveli našu zemlju do sreba na Svetskom prvenstvu u Španiji.

Stefan Jović je igrač koji je ove večeri zadobio povredu kada ga je za sada nepoznati huligan pogodio delom stolice u glavu!

I to je Srbija danas, i to je rivalitet Crvene zvezde i Partizana danas.

Košarkaš crveno-belih koji je bio u sastavu za 2. utakmicu finala plejofa za košarkaše, iako je i dalje povređen, morao je da napusti suret u punoj hali "Pionir" još u prvom poluvremenu, raskrvavljenog potiljka.

Naime, Jović, kao jedan od igrača koji ne bi ulazili u igru, sedeo je na samom kraju klupe, blizu mesta gde se završava zaštita koja gostujuće igrače, u ovom slučaju košarkaše Zvezde, štiti od toga da budu pogođeni tvrdim predmetom s tribina.

Ispostavilo se da je tako bio laka meta za nekoga kome svakako nije mesto na sportskoj priredbi i, nažalost, nekoga ko će se verovatno izvući bez kazne.

Utakmica je na nekoliko minuta bila prekinuta, Jović je pomoć potražio van dvorane, a u njoj je umalo došlo do incidenata većih razmena, jer je posle bacanja dela stolice ka klupi Crvene zvezde, nekoliko razjarenih i ratobornih Delija pokušalo da se obračuna sa Grobarima, i sa suprotne strane "zaletelo" se par navijača, a veći sukob (osim par razmenjenih pesnica) sprečila je Žandarmerija, koja je napravila još veći "vakuum" između pristalica dva kluba.

Pogledajte!

...
Izvor: YouTube

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC