• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Duletovo "Hvala" Andreji Milutinoviću

Autor mondo.rs

Trener Partizana osvrnuo se na učinak krila crno-belih, neretko skrajnutog ove sezone. "Trpi poziciju koju ne zaslužuje", rekao je Vujošević.

 Duletovo "Hvala" Andreji Milutinoviću Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Andreja Milutinović nije ove sezone dobio u Partizanu šansu kakvu je očekivao kada je prošlog leta stigao u klub. Tokom godine je "šetao" između klupe i stolica za igrače "u civilu", čekajući značajniju priliku, koja mu je pružena u drugoj utakmici finalne serije.

Rezervista crno-belih bio je deo postave koja je "istopila" prednost Zvezde od deset poena i uvela meč u neizvesnu završnicu, završenu trijumfom "gostiju". Igrao je 11 minuta, ubacio pet poena, uz četiri skoka i četiri asistencije. Mnogi na tribinama izašli su iz dvorane zapitani zašto Milutinoviću i ranije nije bila pružena prilika.

Trener crno-belih Duško Vujošević posebno se osvrnuo na njegov nastup.

"Milutinović je dao dobar doprinos utakmici. On, inače, nije igrač bez kvaliteta. Doveden je jednog momenta kada tokom prelaznog roka nije bilo izvesno da Murić dolazi, da Milosavljević ostaje i bilo je tu raznih dilema. Nekako se stvorila situacija da jedino na toj poziciji možda imamo viška igrača. U međuvremenu, tu se stvorio i prostor za Vanju Marinkovića...", izjavio je šef struke Partizana.

Ove sezone, Milutinović je u ABA ligi nastupao na 14 utakmica i prosečno u njima provodio na terenu po 8,4 minuta. U domaćoj Superligi nastupio je 12 puta, najduže protiv Tamiša u 6. kolu, kada je igrao 13 minuta.

U prvom meču finalne serije takođe nije igrao.

"Moram da se zahvalim Andreji na fantastičnom ponašanju tokom cele sezone, na trpljenju pozicije koju on ne zaslužuje. Izvanredan je momak i odličan je igrač. Logičnije je bilo da je igrao više i na nekim drugim utakmicama, ali kažem da su tu, jednostavno, bili u pitanju neki drugi razlozi...", dodao je Vujošević.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC