• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tepić: Opet ta nervoza pred Grobarima

Autor mondo.rs

Košarkaši Partizana ističu da je nervozna igra kumovala drugom porazu u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde, ali i naglašavaju da nije još sve gotovo.

 Tepić: Opet ta nervoza pred Grobarima Izvor: MN PRESS

Milenko Tepić istakao je posle drugog poraza Partizana u finalnoj seriji plej-ofa protiv Zvezde da je nervoza imala dosta uticaja na ishod meča.



"Bilo je dosta nervoze, sa njihove i naše strane. Nismo uspevali da prelomimo meč, iako smo imali dosta šansi. Zvezda je na drugoj strani napravila brejk, i stekla veliku prednost, ali serija još nije gotova, ima još da se igra. Moramo da se okrenemo sledećoj utakmici, da pokušamo da vratimo brejk", rekao je Tepić.

On je posebno apostrofirao nestabilnu igru svog tima tokom cele sezone.

"Ove godine pred svojim navijačima igramo prilično nervozno. Ne znam zašto. Kada osetimo da imamo priliku, da je situacija na našoj strani - odigramo nervozno. Ne znam šta je razlog za to. Nadam se da ćemo ispraviti te stvari".

Tepić smatra da zaostatak u finalnoj seriji jesti veliki (0:2), ali ne i nedostižan.

"Jeste to velika prednost, ali nije gotova serija. Mislim da u drugom meču nismo odigrali na visokom nivou, a imali smo iste šanse, nadam se da ćemo naći svežine za sledeći meč da poboljšamo odbranu, kontranad... Ni njima neće biti lako sa nama".

I Saša Pavlović smatra da Partizan ima još šta da kaže u borbi za trofej.

"Napravili smo dosta malih grešaka, sitnica koje su odlučivale, poput promašenih penala. Ali, daćemo sve od sebe da vratimo seriju kući. Ima dosta tenzije, nervoze, svima nam je stalo, znamo da smo šampioni toliki niz godina i teško je predati se i dati nekome da to uzme. Moramo da igramo sa što manje nervoze i da što više razmišljamo o košarci".

On se osvrnuo i na poslednji napad na meču.

"Bio je nacrtan fenomenalno, to je bio otvoreni šut, ali smo promašili, što ne znači da nećemo sledeći put dati", rekao je Pavlović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC