• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Nimburku, Skupština opet odložena

Košarkaši Crvene zvezde predstojećeg vikenda će učestvovati na turniru koji povodom 80 godina postojanja organizuje češki Nimburk.

 Zvezda u Nimburku, Skupština opet odložena Izvor: MONDO

Domaćin će ujedno biti prvi rival crveno-bijelima, a meč je zakazan za subotu u 18 časova. Preostali učesnici turnira su Lijetuvos Ritas i Alba.

Trener mladog tima Dragoljub Vidačić, koji se trenutno može nazvati i vršiocem dužnosti šefa struke, na put će povesti 12 igrača.

To su Bakić, Nedović, Đorđević, Milan Milošević, Dušan Milošević, Radosavljević, Štimac, Dragićević, Stević, Rondović, Kikanović i Gagić. Oni su u ponedjeljak odigrali prvu trening utakmicu i u hali Pionir savladali Tropang Teksterse sa Filipina - 92:60.

I dok ekipa od početka priprema dobro funkcioniše, na Malom Kalemegdanu i dalje nema odgovora na tri ključna pitanja: ko će biti predsjednik kluba, ko će obezbijediti budžet za narednu sezonu i ko će biti trener prvog tima?

Godišnja Skupština, koja je zakazana za 2. septembar, a onda zbog odsustva pojedinih članova odložena za 10. septembar, nije i neće biti održana tog datuma.

Zvaničnih informacija o novom terminu Skupštine ili o rješenjima gorućih problema još nema. Sve se i dalje svodi na nagađanja, po kojima je predsjednik u ostavci, Slobodan Vučićević, pronašao čovjeka koji će ga naslijediti na kormilu kluba.

Tako je "Sportski žurnal" prije nekoliko dana objavio da bi novi predsednik Zvezde mogao da postane Bojan Radun, izvršni direktor kompanije "Nektar", koja se bavi proizvodnjom sokova.

Do prvog kola NLB lige i početka nove sezone ostalo je još tačno mjesec dana.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC