• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EP: "Orlovi" se preselili u Lođ

Najbolji srpski košarkaši iz Varšave su doputovali u Lođ, grad u kojem će se od subote do srijede igrati mečevi F grupe druge faze Evrobasketa.

 EP: "Orlovi" se preselili u Lođ Izvor: MONDO

U isto vrijeme, stigli su i autobusi sa reprezentacijama Španije i Slovenije, tako da grad u centralnoj Poljskoj polako zahvata košarkaška groznica - pogotovo što će se u ovoj grupi takmičiti i domaći tim.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza Srbije, sve ekipe smještene su u hotelu "Andels", u sklopu tržnog centra "Manufaktura", koji je nekada bio fabrika tekstila, a sada je rekonstruisan i pretvoren u velelepni objekat u kojem postoji čak i pozorište na otvorenom.

"Orlovi" po dolasku u Lođ nisu imali mnogo vremena za odmor, već u 15.20 časova imali su zakazan trening u tek izgrađenoj dvorani kapaciteta 11.500 gledalaca.

Izabranici Dušana Ivkovića kao optimisti dočekuju utakmice sa Poljskom (subota od 18.15), Turskom (ponedjeljak, 21.00) i Litvanijom (srijeda, 15.45).

"Ima nekih elemenata koje bi trebalo da popravimo, ali kada se sve sabere, mislim da djelujemo čvrsto, kao tim koji zna šta hoće i kako to da ostvari. Izgubili smo jednu utakmicu, od Slovenije, ali smo pokazali da možemo brzo da ispravimo greške", rekao je Kosta Perović.

"Mislim da zaslužujemo da se nađemo na Svjetskom prvenstvu u Turskoj sljedećeg ljeta. Ali moramo to i da dokažemo na terenu", dodao je centar Valensije, koji je sa samo 24 godine treći po starosti u taboru Dušana Ivkovića!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC