• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PAOK takođe ima NBA igrača

Košarkaška i fudbalska sekcija solunskog PAOK dogovorila se oko podjele budžeta i to se odmah odrazilo na snagu košarkaškog tima.

 PAOK takođe ima NBA igrača Izvor: MONDO

Prema najavama iz Soluna, trener Sulis Markopulos dobio je NBA pojačanje u vidu beka Orlando Medžika, Tajrona Lua (183 cm, 1977). Lu je bio na korak da potpiše novi ugovor, dok ga nije presjekla nova, primamljivija ponuda iz Grčke, tako da se sada očekuje njegova promocija u crno-bijelom dresu, koji će naredne sezone nositi i Predrag Drobnjak.

Pored Orlanda za koji je igrao u dva navrata, u sezonama 2003/2004 i 2008/2009, Lu je u NBA ligi igrao još za Los Anđeles Lejkerse (1998-2001), Vašington Vizardse (2001-2003), Hjuston Rokitse (2004), Atlata Hokse (2004-2008) i Milvoki Bakse (2008-2009).

On je 5. februrara ove godine trejdovan iz Milvokija u Orlando za Kita Bogansa.

Košarkaški klub PAOK je prije dva mjeseca bio blizu bankrota, ali mu je u posljednji čas pomogao FK.

Reprezentativac Rusije Aleksej Savrašenko potpisao je jednogodišnji ugovor sa Dinamom iz Moskve. Ovaj 215 centimetara visoki centar prethodne sezone igrao je za Spartak iz Sankt Peterburga, nakon što je napustio moskovski CSKA za koji je nastupao od 2002. godine.

Savrašenko je osvojio pet titula prvaka Rusije, a dva puta je sa CSKA bio i šampion Evrope. Istu titulu, ali u nacionalnom dresu osvojio je na EP u Španiji 2007. godine.

Prošle sezone, za Spartak bilježio je prosječno 6,3 poena i 4,3 skoka na 25 mečeva.

Portorikanac Danijel Santijago će poslije kratke NBA karijere, a potom uspješnih igara u Varezeu, Virtusu, Unikahi i Barseloni, nastaviti da igra za Efes Pilsen naredne sezone.

Veteran (33 godine, 216 cm) nije uspio da zadrži status prvotimca Barselone u gužvi pod košem sa Franom Vaskezom i Dejvidom Andersonom, a turskom klubu bio je potreban visok igrač pa su se tri strane lako dogovorile.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC