• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazić potpisao, Radonjić (još) nije!

Autor mondo.rs

Borbeni bek crveno-belih produžio je ugovor, potvrdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović. Trener je u Crnoj Gori i još pregovara sa upravom.

 Lazić potpisao, Radonjić (još) nije! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Branko Lazić dočekao je letnju pauzu kao slobodan igrač, s obzirom na to da mu je istekao trogodišnji ugovor. Na obostrano zadovoljstvo - njegovo i Crvene zvezde Telekom, ostaće u klubu i sledeće sezone.

Defanzivni specijalista igrač je sa najdužim stažom u redovima šampiona Srbije i to će biti i u takmičarskoj 2015/16, potvrdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović. Novi ugovor potpisan je na dve godine.


"Branko Lazić produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom Telekom", napisao je Ražnatović i tako otklonio navijačima jednu od mnogih nedoumica u vezi sa izgledom ekipe za takmičarsku 2015/16.

Dakle, Lazić će početi i petu sezonu u crveno-belom i oko toga više nema dileme. Ipak, trenutno se najviše iščekuje informacija da li će i trener Dejan Radonjić potpisati novi ugovor i voditi crveno-bele i u sledećoj sezoni.

Prema saznanjima MONDA, pregovori šefa struke i rukovodstva kluba su u toku, idu u dobrom pravcu, ali dogovor još nije postignut.

Radonjić je trenutno u Crnoj Gori i konkretne i definitivne informacije o njegovom ostanku u Zvezdi mogle bi da budu poznate do kraja nedelje, kada se očekuje i da se vrati u Beograd.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC