• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković: Krivac je Ševčik!

Simon Ševčik je jedan od najzaslužnijih što su Poljaci protiv Srbije sa ruba katastrofe došli na prag pobjede, koji na sreću nisu prešli.

 Ivković: Krivac je Ševčik!  Izvor: MONDO

Milenko Tepić, Ivan Paunić i Stefan Marković (ovaj posljednji najozbiljnije) povrijeđeni su u duelu sa domaćinom Evropskog prvenstva, a Marković bi mogao da ostane van stroja najmanje za predstojeći meč sa Turskom, u ponedeljak od 21 čas.

"Za sve povrede je zaslužan isti igrač. Ali neke od tih situacije nisu sankcionisane ni prekršajem", izjavio je selektor Dušan Ivković.

Razočaranje zbog povreda nije moglo u potpunosti da suzbije radost zbog pobjede nad više nego neugodnim protivnikom i njegovih desetak hiljada fanova.

"Ovo je bio veliki test za našu mladu ekipu. Zaustavili smo Poljake na 72 poena, dobro smo branili neke od njihovih ključnih igrača, međutim, dozvolili smo da primimo dosta trojki, naročito na početku utakmice. Kada smo poveli sa 16 poena razlike, nismo zadržali ozbiljnost koja nas je do tada krasila", analizirao je Ivković.

Izraelac Muli Kacurin, koji na ovom EP uspešno predvodi poljsku selekciju, smatra da njegov tim nije odigrao odbranu na potrebnom nivou.

"Domaćin prvenstva mora da igra daleko oštrije u odbrani. Kako se to radi pokazala nam je Srbija. Primili smo mnogo lakih poena i sve vrijeme bili u situaciji da jurimo rezultat. Čestitam Srbima na zasluženoj pobjedi".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC