• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mačvan: Moćni Turci, Litvanci naša šansa

Najteži ispit u drugoj fazi takmičenja na Evropskom prvenstvu u Poljskoj reprezentacija Srbije će imati u ponedjeljak, protiv Turske.

 Mačvan: Moćni Turci, Litvanci naša šansa Izvor: MONDO

Izabranici Bogdana Tanjevića srušili su sve četiri prepreke do sada, zaključno sa trijumfom nad Španijom u subotu i teoretski obezbijedili plasman u četvrtfinale. Sada žele da zauzmu što bolju poziciju pred nokaut fazu takmičenja.

"Upravo smo gledali Turke. Djeluju jako ubjedljivo, igraju dobro i pripremni period su odradili fantastično. Očekuje nas jako težak meč, posebno zato što sada igraju sa velikim samopouzdanjem, jer nisu još doživjeli poraz", kazao je Milan Mačvan novinarima u Poljskoj.

"Nekoliko igrača u turskom timu su otkrovenja turnira, eksplodirali su. Tu je i Hidajet Turkoglu, možda i glavni igrač NBA ligaša Orlanda, Ersan Iljasova. Stvarno ozbiljna reprezentacija, koja pretenduje na jednu od medalja", dodao je mladi krilni centar "orlova".

Duel drugog kola druge faze takmičenja na Evropskom prvenstvu, koji će se igrati u ponedjeljak od 21 sat u Lođu, mogao bi Srbiji, u zavisnosti od ostalih rezultata, da obezbijedi mjesto u četvrtfinalu turnira i prije posljednje utakmice u Grupi F sa Litvanijom.

"Litvanci su naša velika šansa, pošto su u velikom padu. Vidjećemo šta možemo da uradimo na te dve utakmice na kojima ćemo pokušati da ostvarimo što bolji plasman pred četvrtfinalne mečeve. Mogu samo da obećam da ćemo se boriti kao i do sada", zaključio je Milan Mačvan.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC