• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EP: Ni Blat ne vjeruje u svoje

Selekcija Rusije podigla formu u nastavku EP i vezala dvije pobjede, ali selektor David Blat tvrdi da to nije dovoljno za odbranu titule.

 EP: Ni Blat ne vjeruje u svoje Izvor: MONDO

Reprezentacija Rusije upisala je ukupno tri pobjede na Evrobasketu.

Poslije loših igara u prvoj fazi takmičenja (savladana samo Letonija), izabranici selektora Davida Blata uspjeli su u nastavku da vežu dva trijumfa, protiv Hrvatske i Grčke, i otvore vrata četvrtfinala.

Iako je evidentno da postoji konstantan napredak u igri kako šampionat odmiče, ruski strateg David Blat tvrdi da je njegov tim daleko od odbrane titule sa Evrobasketa prije dvije sezone.

"Evidentno je da igramo znatno bolje nego na početku turnira. Svakog dana vidi se napredak i sve mnogo bolje funkcioniše nego u pripremnom periodu. Ipak, svjestan sam da to nije dovoljno za vrhunske rezultate i daleke domete u Poljskoj, odnosno nije na nivou potrebnom da bismo opet osvojili evropski pehar"; iskren je Blat, koji u svojim redovima, za razliku od senzacionalne pobjede u finalu EP 2007. nad Španijom u Madridu, nema Andreja Kirilenka i Džej Ar Holdena.

Poznavaoci košarkaških prilika u Evropi takođe su svjesni da Rusija nije u krugu favorita za tirulu, zbog čega nisu visoko kotirani ni na kaldionicama. Trenunto zauzimaju tek osmo mjesto.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC