• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milutinov u Olimpijakosu uz blagoslov Sparsa?

Autor mondo.rs

Od Panatinaikosa i Efesa nije bilo ništa, a u petak se pojavila informacija da je centar Partizana blizu dogovora o saradnji sa Olimpijakosom i to uz blagoslov San Antonio Sparsa.

 Milutinov u Olimpijakosu uz blagoslov Sparsa? Izvor: MN PRESS

Dok se Nikola Milutinov u Kranjskoj Gori priprema sa reprezentacijom Srbije, maštajući o učešću na Evropskom prvenstvu, strani mediji nemilice spekulišu njegovom budućnošću u klupskoj košarci.

Ovogodišnji draft "pik" San Antonio Spursa prvo je dovođen u vezu sa Panatinaikosom, pa sa Efesom, ali su ti klubovi angažovali druge, iskusnije "petice".

Prema pisanju specijalizovanog sajta "Sportando", sada je aktuelan Olimpijakos, prvak Grčke i vicešampion "starog kontinenta", jedan od retkih evroligaša čiji dres bi predstavljao korak napred u karijeri mladog Novosađanina, a koji još nije popunio centarsku poziciju za predstojeću sezonu.

Nešto kasnije u petak popodne, još jedan strogo basketaški portal, "Eurohoops", pozivajući se na svoje izvore u Srbiji, objavio je da je Milutinov, koji i dalje ima ugovor sa Partizanom, "uz blagoslov San Antonija blizu potpisivanja trogodišnjeg ugovora sa Olimpijakosom".


U ovoj šturoj informaciji na sajtu "Eurohoops" ne navode se ni uslovi pod kojima je 20-godišnji centar visok 211 centimetara dogovorio saradnju sa prvakom Grčke, kao ni da li će crno-belima pripasti obeštećenje, s obzirom na to da prema Milutinovu, a o tome je govorio i trener Partizana Duško Vujošević, imaju neizmirene obaveze.

Što se Olimpijakosove potrebe za pojačanjem pod obručima tiče, Pirejce je ovog leta napustio Brajant Danston (Efes), umesto njega su doveli Patrika Janga (Galatasaraj), a moguće je da bi im Milutinov dobro došao u duelima pod košem, mada su se prošle sezone više oslanjali na atletski potentne "četvorke" Petveja i Hantera.

Centar Partizana sve brige oko transfera je prepustio svom agentu Marku Jeliću, koji se verovatno zbog delikatne situacije (važeći ugovor sa crno-belima, dugovanja kluba prema igraču, obeštećenje...) opredelio da ne komentariše glasine sa raznih krajeva Evrope.

Iz tabora crno-belih oglasio se samo trener (bez važećeg ugovora) Duško Vujošević, koji je apelovao na Milutinova da ostane u Humskoj još godinu dana, nastavi da napreduje i onda ode u inostranstvo potpuno spreman.

Sigurno je da neizvesnost koja traje gotovo mesec dana najmanje koristi samom igraču, koji se prvi put u karijeri nalazi u konkurenciji za "A" nacionalni tim.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC