• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maja Ognjenović: Ja sam izmislila Teovo srce

Odbojkaška reprezentativka priznala da je Teodosić trojke protiv Slovenije proslavljao njoj u čast.

 Maja Ognjenović: Ja sam izmislila Teovo srce Izvor: MONDO

Maja Ognjenović će u petak sa odbojkaškom reprezentcijom Srbije krenuti u pohod na medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Ipak, ona je jednu medalju u Poljskoj već osvojila. Preciznije, srebro se našlo oko vrata njenog dečka Miloša Teodosića, koji je izabran i u "prvu petorku šampionata".

Maja je finale gledala u Zrenjaninu, u kafiću sa društvom, ali je zato trijumf u polufinalu ispratila u sobi Sportskog centra u Kovilovu, gdje se odbojkašice spremaju za predstojeće EP. Bilo je vruće kao na tribinama.

"Uh, bilo je i više nego napeto", prisjetila se Maja Ognjenović polufinala u kome je Srbija pobijedila Sloveniju u razgovoru za „Alo!“

"Nekoliko nas djevojaka se skupilo kod mene u sobu i sve smo navijale. Ne sjećam se tačno ni kako sam proslavljala koševe. Bilo je i suza i smijeha. Mnogo sam ponosna na Miloša, naročito jer su ga na početku takmičenja mnogi osporavali, a sada je pokazao koliko vrijedi".



Naravno, Teodosić je za 32 poena prvu čestitku dobio od Maje.

"Zvala sam ga odmah, naravno, čim se dokopao telefona i pitala sam ga 'čovječe jesi li ti ikome dao ovoliko koševa?' Nasmijao se naravno i rekao mi da jeste, ali kad je baš bio klinac. Polufinale je bilo meč za infarkt, samo ja znam kako sam se osjećala za vrijeme produžetka i one tri trojke. Hvala bogu, sve se odlično završilo.

Mnogi su se zapitali zašto Teodosić pogodak proslavlja pokazujući srce prstima visoko iznad glave.

"Sad će da ispadne da je on to izmislio! Taj simbol sam ja prva uvela, kada je on mene bodrio u 'Areni', kad je igrala odbojkaška reprezentacija. Kad god bih 'skuvala', ja bih prstima napravila srce i okrenula se ka njemu. Bio je dogovor da on isto uradi kad god da trojku. Sada ću ja zajedno sa nekoliko drugarica da tu sliku odštampam na majici na leđima, a naprijed će da bude neki tekst, ali još nisam smislila koji".

Maja će učiniti sve ne bi se u ponedjeljak stigla na aerodrom "Nikola Tesla" kako bi dočekala Tea i drugove.

"Imamo obavezan zajednički ručak, ali ja ću da uputim veliku molbu selektoru Terziću da mi dozvoli da ga preskočim, ne bih li stigla makar na aerodrom, pošto ispred Skupštine neću moći da budem, jer tada imamo trening. Dosta utakmica na ovom prvenstvu nisam mogla da gledam, jer sam bila sa reprezentacijom u Italiji, a oni nisu ništa prenosili, ali one najvažnije sam gledala. Kakav smo mi narod, stalno se očekuje nešto više, ali ovo što su oni uradili, to je prosto fantastično! Ponosna sam do neba", zaključila je Maja Ognjenović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC