• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miličić: Bravo Srbijo, računajte na mene...

Darko Miličić pohvalio uspjeh Srbije na EP u Poljskoj i poručio selektoru Dušanu Ivkoviću da može ubuduće da računa na njega.

 Miličić: Bravo Srbijo, računajte na mene... Izvor: MONDO

Privatne obaveze udaljile su Darka Miličića od reprezentacije ove sezone. On je, ipak, posmatrao mečeve na EP u Poljskoj i izjavio da je Srbija napravila veliki rezultat, a da ogromne zasluge za to idu selektoru Dušanu Ivkoviću.

"Igrači zaslužuju najveće čestitke za veliki uspjeh, jer su tokom šampionata pokazali veliku borbenost i želju i igrali su svaki meč srcem. Ipak, u igri našeg tima videla se ruka Dude Ivkovića, jer se u svakom trenutku znalo šta ko radi u timu. Poslije ovog uspjeha u Poljskoj na dobrom smo putu da vratimo nekadašnji sjaj našoj košarci", izjavio je za "Žurnal" Miličić prilikom pojsete svom bivšem klubu, Hemofarmu.

Miličić, koji će naredne sezone igrat iza Njujork Nikse, istakao je da mu je porodica bila u prvom planu ovog ljeta i da je zbog toga morao da otkaže nastup na nacionalni tim.

"Tokom ljeta našao sam se u veoma delikatnoj situaciji, jer sam pripremao svadbu i čekao prinovu, a zatim i tražio novi angažman. Poznajući sebe, znao sam da u takvoj situaciji ne bih mogao u poptunosti da se posvetim i koncentrišem na pripreme i nastuape u reprezentaciji. Obavio sam razgovore sa selektorom, koji me je u potpunosti razumio. U narednom periodu biću na raspolaganju, pa ako procijene da sam im potreban, rado ću se odazvati pozivu", poručio je Miličić, koji smatra da je spreman da izbori mjesto u startnoj petorci svog novog tima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC