• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aco Petrović novi trener Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde osigurali su nastup u Evrokupu naredne sezone, a veoma su blizu i da dobiju novog šefa stručnog štaba.

 Aco Petrović novi trener Zvezde Izvor: MONDO

Kako MONDO nezvanično saznaje novi trener crveno-belih biće Aco Petrović, i njegova zvanična promocija trebalo bi da bude obavljena već u četvrtak na Malom Kalemegdanu.

Zvezda je bez šefa struke od kraja juna, kada je i zvanično istekao ugovor Svetislavu Pešiću. Iako je iz kluba tada najavljeno da će upraženjeno mjesto na klupi biti brzo popunjeno do toga nije došlo, pa treninge ekipe od početka priprema za novu sezonu vodi Dragoljub Vidačić.

Nagađanja da bi Aco Petrović mogao da preuzme crveno-bele konačno bi trebalo da budu ozvaničena, nakon što je košarkaški stručnjak doputovao sa Evropskog prvenstva u Poljskoj, gdje je bio pomoćni trener selektoru Srbije Dušanu Ivkoviću.

Petrović je odmah po povratku u Srbiju prisustvovao duelu Zvezde i Novog Sada u Pioniru, u društvu Bože Maljkovića i generalnog menadžera kluba Milana Opačića i tako potkrijepio nagađanja da bi mogao da preuzme klub sa Malog Kalemegdana.

Rješavanje pitanja trenera za crveno-bele bi značilo početak izlaska iz krize, a kako MONDO saznaje uskoro bi mogle da budu i poznate pozicije u vrhu menadžmenta kluba, nakon što je Slobodan Vučićević početkom jula podnio ostavku na mjesto predsjednika.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC