• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan osvojio "srednji zapad"

Partizan je pobijedio u prvoj utakmici na turneji po SAD. Crno-bijeli su bili bolji od Midvest Ol star selekcije - 88:82 (20:18, 20:12, 23:28, 25:24).

 Partizan osvojio "srednji zapad" Izvor: MONDO

U dvorani univerziteta Perdju u utakmici igranoj po NBA pravilima, crno-bijeli su skoro sve vrijeme bili u vođstvu. Dobro su otvorili meč i poveli 8:2.

Ekipa sastavljena od od profesionalaca i nekadašnjih koledž igrača ipak je uspjela da do kraja prve četvrtine uđe u izjednačenu borbu, ali serijom 13:0 s kraja te dionice i početkom sljedeće, tim Duška Vujoševića stigao je do 29:18.

Na poluvrijeme se otišlo sa prednošću Partizana - 40:30.

Crno-bijeli su na momente igrali atraktivno, uz to i efikasno, pa su tokom treće dionice napravili najveću razliku - 55:38.

Domaćin se nije predavao, smanjivao je "minus", da da bi u posljednjoj četvrtini uspio i da povede - 69:68. Ipak, košarkaši Partizana su bili najprisebniji kada je bilo najpotrebnije i dobrom igrom u finišu pobijedili - 88:82.

Najefikasniji kod crno-bijelih bio je Jan Veseli sa 19 poena, tri manje ubacio je Aleksandar Rašić. U selekciji Midvest Ol stara Braun je dao 24 poena, Berdil 16, a penzionisani NBA igrač, Skot Polard - 12.


PARTIZAN:
Sinovec, Kecman 12, Milošević 9, Rašić 16, Lešić, Mitrović 2, Božić 3, Marić 13, Rakočević, Veseli 19, Đekić 8, Vraneš 2.

OL-STAR MIDVEST:
Dagans, Rajt 8, Berdil 16, Braun 24, Ofoegbu 3, Bujer 2, Mek Donald 6, Polard 12, Krabenhof, Kismark 2, Trejlon 9.

Partizan će 30. septembra igrati sa zvijezdama Univerziteta Dakota. Zatim mu slijedi meč protiv Denver Nagetsa (3. oktobar), a tri dana kasnije i protiv Feniksa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC