• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Meč sa Španijom - samo jedan u nizu"

Autor mondo.rs

Stefan Marković sa obe noge je na zemlji posle trijumfalnog starta "orlova" na Eurobasket.

 Stefan Marković smiren poslije pobjede nad Španijom Izvor: MN PRESS

Komentarišući individualni učinak igrača u velikoj pobedi protiv Španije, selektor Aleksandar Saša Đorđević još jednom je počeo od partije Stefana Markovića.

"Individualno, svi smo pratili Stefana Markovića i njegovu agresivnost. On je postao naš apsolutni lider u toj i takvoj igri Srbije", objasnio je šef struke "orlova".

 U skladu sa značajem funkcije koju je poneo ovog leta (zamenik kapitena), Marković je trezveno dao izjavu posle trijumfa, nedozvolivši sebi ni nagoveštaj euforije.

"Nije baš krenulo kako smo krenuli na početku meča, napravili su 10 razlike bezveze, bili smo preterano nervozni i trošiili se u razgovoru sa sudijama i u napadu. Čim smo to rešili, kad smo počeli da igramo našu igru, videlo se sve..."

"Znači nam pobeda, lepo je kad otvoriš prvenstvo pobedom, pogotovo protiv ovakvog protivnika, ali ovo je tek jedna pobeda. Želeli smo ovo kao i svaku pobedu Znamo svoj cilj i bila je ovo samo jedna u nizu utakmica koju smo želeli da dobijemo", dodao je Marković

Miroslav Raduljica objasnio je da je nešto "kliknulo" u igri Orlova na startu drugog poluvremena i da su od tog momenta počeli da Špancima zadaju nerešive zadatake. Kako je to izgledalo na terenu?

"Bili smo prenervozni u početku i mislim da je prelomio momenat u kojem smo jednostavno shvatili šta bismo trebali da radimo", kratko je sažeo utiske Marković.

I prekaljenog plejmejkera , kao i ostatak tima, u subou uveče čekala je video analiza igre reprezentacije Nemačke, narednog rivala našeg tima.

Drugi meč Eurobasketa Srbija će odigrati u nedelju u 15.00 časova na istom mestu kao i u subotu - Berlin, Mercedes-Benz Arena, 2015. godina

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC