• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teodosić: Doći će šut!

Autor mondo.rs

Kapiten "orlova" konstatovao da je još jednom dokazano da Srbija ima tim i da "nije on ekipa".

 Doći će šut! Izvor: MN PRESS

Šut za tri 4/30 svakako "bode" oči. Srećom, nećemo se dugo osvrtati za tim podatkom, zato što je Srbija košem Nemanje Bjelice, ipak, pobedila Nemačku (68:66) u meču drugog kola Eurobasketa.

Kapiten Miloš Teodosić pokušao je devet puta van crte na 6,75 metara i nijednom nije bio precizan. Posle meča govorio je o tom segmentu.

"Dobro, doći će to... To je neka stvar koncentracije i nervoze. Šta je - tu je. Možda sam ja ušao prenervozno u utakmicu i promašio te šuteve na početku, izbacio sam sebe iz ritma, ali nisam ja ekipa. Ponovo smo pokazali smo da smo svi kao jedan", rekao je naš plejmejker.

I on je dao ogroman značaj tesno ostvarenoj pobedi.

"Tvrda utakmica. Nemačka tako igra. Nemojte zaboraviti da smo igrali 19 sati posle derbija sa Španijom, što je sigurno uticalo da budemo umorni i prenervozni. Ova pobeda donosi mnogo. Znali smo to i to se odrazilo delom i na utakmicu. Imali smo hrabrosti i sreće i zasluženo slavili".

Ekipa će se koncentrisati na sledećeg protivnika bez potcenjivanja, iako se za Islanđane pre Eurobasketa smatralo da će biti "topovska hrana" u najjačoj grupi?

"Nisam ni pomislio da je tako, jer danas svi igraju i to nije fraza. Teška utakmica nas čeka. Oni su malo nezgodni, igraju sa dve 'četvorke' u nekim trenucima - kao i mi, ali ima vremena da se spremimo i pobedimo".

U nedelju su mnogi posebno obraćali pažnju na njegove duele sa Denisom Šroderom. Reprezentativac Nemačke u jednom trenutku je išao za Teodosićem i tražio svađu.

"Dobar je igrač, željan dokazivanja i igre i to je sasvim normalno. Adrenalin je to i to je sastavni deo sporta", dodao je kapiten "orlova", koji će, kao i ceo tim, uživati u danu predaha.

"Mislim da smo ovom i jučerašnjom pobedom taj odmor potpuno zaslužili", podvukao je Teodosić u miks zoni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC