• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vojnik" Gagi: Željan sam igre, ali ima nas 12!

Autor mondo.rs

Dragan Milosavljević uveren je da će koš Nemanje Bjelice za pobedu protiv Nemačke dati dodatnu snagu "orlovima".

 Srbija - Island, utorak 14:30, Milosavljevic i Erceg jedva čekaju meč Izvor: MONDO - Mario Milojević, foto: MN Press

/Od reportera MONDA iz Berlina/

Sa uzastopniim trijumfima za sobom, reprezentativci Srbije dobro raspoloženi su u ponedeljak odmarali i trenirali za tri takmičarska dana u nizu.

"Idemo, imamo još deset minuta za šutiranje. Promenite koševe", komandovao je selektor Đorđević ekipi kada su novinari dobili pravo da uđu u halu "Mercedes-Benz Arene".

Dok su igrači završavali, njihov šef prvi je govorio u ćošku terena, pred kamerama i diktafonima. Odmah potom, na isto mesto stao je Dragan Milosavljević.

"Počeli smo Eurobasket zaista super. Ovi trijumfi jako će nam značiti u nastavku prvenstva", počeo je jedan od debitanata na velikom takmičenju.

Osmesi "orlova" pokazivali su bolje od njihovih izjava da se zaista osećaju odlično i da su spremni da od sutra ponovo zapnu.

&script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">



"Ovakve dve pobede posebno će nam biti značajne. Savladali smo Španiju, sjajnu ekipu, a onda i Nemačku, koja igra na domaćem terenu i čvrst su tim... Onaj koš koji je dao Beli sigurno će dodatno uticati na samopouzdanje", akcentovao je Gagi poslednju sekundu utakmice Nemačka - Srbija.

U prva dva kola, doskorašnji kapiten Partizana i novi lider Albe proveo je u igri četiri minuta, tokom kojih se "upisao" iz prvog i zasad jedinog šuta. Nepotrebno je naglašašvati da se nada većoj minutaži, ali i da je podređuje uspehu ekipe.

"Naravno da sam željan igre, ali ima nas 12, svi mogu da igraju i samo je tim važan", ističe "vojnik" Gagi.


Fenomenalan je vikend za "orlovima", posle kojeg dolaze novi izazovi i izvesna selidba u Lil. U utorak će igrati protiv Islanda, u sredu protiv Turske, a u četvrtak protiv Italije. Za sada su misli naših reprezentativaca usmerene samo ka narednom meču, protiv debitanta na EP.

"Neće biti lako sa Islandom, jer su nezgodna ekipa. Na terenu su konstantno četiri 'mala' igrača, jako često šutiraju za tri poena i zaista su specifičan tim, protiv kojeg je jako, jako teško igrati", dodao je Milosavljević.

I Zoran Erceg složio se da bi Islanđane trebalo shvatiti najozbiljnije.

"Pokazali su se kao nezgodna ekipa. U prve dve utakmice niko ih nije dobio tako lako, ni Nemci, ni Italijani. Ostaje nam da se skoncentrišemo na sutrašnju utakmicu i da budemo spremni", kratko je poručio krilni centar, pre nego što su ga saigrači i članovi stručnog štaba pozvali da dođe na centar igrališta, na pozdrav za kraj treninga.

Srbija - Island, utorak 14.30 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC